Mäklarsamfundets digitala AML-stöd
Nyhet Medlem 21 december 2021

Nu är det klart att beställa - Mäklarsamfundets digitala AML-stöd till ”medlemsföretagen”

Som vi meddelade i vårt förra nyhetsbrev har Mäklarsamfundets digitala AML-stöd till medlemsföretagen landat – och nu har gaten öppnat och det är dags att kliva ombord!

Nedan finner du två separata länkar till 

  • beställningsformulär för Mäklarsamfundets riskbedömningstjänst, den nya stödtjänst där Mäklarsamfundets jurister på konsultbasis hjälper dig och ditt fastighetsmäklarföretag att upprätta en allmän riskbedömning för verksamheten.
  • intresseanmälan avseende Nordkyc verktyg för kundkännedom, det Kyc-program som Mäklarsamfundet valt att rekommendera till dig och ditt medlemsföretag vid valet av digitalt stöd i arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Beställning av verktyget görs på Nordkyc hemsida men genom att anmäla dig den här vägen säkerställer du att du vid beställningen, får Mäklarsamfundets framförhandlade medlemspris.   

Båda formulären innehåller mer information om respektive tjänst och du får lämna dina och företagets kontaktuppgifter. Du kan själv välja om du vill ta del av informationen eller gå direkt till beställning /intresseanmälan.

Här beställer du Mäklarsamfundets riskbedömningstjänst. 

Här anmäler du intresse för Nordkyc verktyg för kundkännedom. 

Skapad 21 december 2021
Uppdaterad 20 februari 2023
Penningtvätt Kundkännedom