Inspelade webinarier
Nyhet Medlem 15 december 2022

Inspelade webinarier för mellandagarna

2023 innebär en hel del lagändringar för dig som fastighetsmäklare, det här i och med att både bostadsrättslagen och fastighetsmäklarlagen uppdateras. Därför bjuder Mäklarsamfundet dig som medlem på två inspelade webinarier så att du inte missar något när marknaden drar igång igen.

Den 1 januari 2023 träder en hel del ändringar i bland annat bostadsrättslagen och fastighetsmäklarlagen i kraft. Detta innebär en rad förändringar som kommer att påverka hur vi som mäklare ska agera framgent. Har du inte full koll på vad förändringarna innebär för dig? Då kan du se 60 fullspäckade minuter med vår förbundsjurist Louise som berättar vad som är viktigt att tänka på. Webinariet finns att ta del av på vår sajt för dig som är medlem och inloggad.

Ett webinarium som är specifikt inriktat på den indirekta nettoskuldsättningen hålls dessutom imorgon. De 300 platser som tillåts är redan uppbokade och webinariet är alltså fullt, men även detta webinarium kommer att tillgängliggöras kort därefter för samtliga inloggade medlemmar.

Du hittar våra webinarier i medlemsmenyn (logga in och klicka på pilen högst uppe till höger vid medlemsprofilen på den grå plattan). 
 

Skapad 15 december 2022
Uppdaterad 20 februari 2023
Bostadsrättslagen Fastighetsmäklarlagen Indirekt nettoskuldsättning