Klicktoppen 2020
Nyhet Bransch 9 december 2020

Klicktoppen 2020 – det engagerade mest under coronaåret

Fastighetsmäklarens läsare har återigen röstat med fingret och traditionsenligt så korar vi en guld, silver- och bronsmedaljör i klickonomins tecken. Vad engagerade egentligen mest i nyhetsbrevet 2020? Läs vidare för att få svaret.

Coronaåret 2020 har uppenbarligen engagerat, för såhär välklickat har nyhetsbrevet aldrig varit. I vanlig ordning så korar vi en guld, silver- och bronsmedaljör i klickonomins tecken och, återigen, som vanligt hamnar juridiken i topp. Vi är otroligt glada över att ni alltid ser till att ta del av de viktiga, men ibland komplexa, redogörelserna och håller er uppdaterade och alerta.

1. De tio bud(givningsorden) - 1546 klick

Emil Ericsson är, precis som i fjol, nyhetsbrevets klickkung och det är väl inte allt för oväntat efter en så pass genial rubriksättning. Mäklarsamfundets jurister får ofta frågor från mäklare som avser hantering av budgivningen, skriver Emil och redogör sen för de tio budord som fastighetsmäklare måste se till att följa!

2. Så kan coronaviruset påverka bostadsmarknaden - 1465 klick

Coronapandemin har förstås legat som en blöt filt över hela 2020, men i mars visste vi inte riktigt lika mycket om hur saker och ting skulle komma att bli som vi gör idag. Ovissheten var stor och en viktig fråga för oss var förstås hur det skulle bli med bostadsmarknaden. Så vi samlade helt enkelt en skara expertröster, som såhär i efterhand dessutom visade sig ha väldigt rätt i att någon nedgång inte skulle synas på kort sikt.

3. Framtidsfullmakt vid bostadsöverlåtelse - 1087 klick

Vilken debut! Vår nya jurist Felicia Idbrants allra första text tilldelas alltså bronsmedaljen i årets klicktopp, med sin text om framtidsfullmakt vid bostadsöverlåtelse. Så ska en slipsten dras.

Vi ses igen 2021!
 

Skapad 9 december 2020
Uppdaterad 27 februari 2023
Klicktoppen