klicktoppen
Nyhet Bransch 13 december 2018

Klicktoppen - 2018 års mest lästa artiklar

I årets sista nyhetsbrev gör vi en traditionsenlig tillbakablick och korar guld-, silver- och bronsmedaljörerna av årets texter i nyhetsbrevet. På årets prisfall finner vi en salig blandning av juridik, botanik och skyltar.

1. ”Till salu-skylten – snart ett minne blott?”
Den text som engagerade allra mest i år handlade om till salu-skyltarna. Skyltarna väcker känslor, både i mäklarkåren och hos allmänheten. Med 1 118 klick tar den här texten om vad som egentligen gäller för att sätta upp till salu-skyltar guldmedalj i årets klicktopp.

2. ”Vad alla mäklare borde veta om parkslide”
Är det kanske den clickbaitande rubriken? Eller finns det ett starkt, men hittills okänt intresse för botanik bland svenska mäklare? Vi vet inte, men texten om monsterväxten parkslide som sprider sig i Sverige och tar över trädgård efter trädgård kammade hem andraplatsen på klicktoppen med 994 klick.  

3. ”Ny fastighetsmäklarlag på väg”
Mäklarkåren ser uppenbarligen värdet av att hålla sig uppdaterade inom juridiken. En av våra artiklar om förslagen till en ny fastighetsmäklarlag tog sig nämligen med sina 801 klick in på tredjeplatsen på klicktoppen i år.

Skapad 13 december 2018
Uppdaterad 14 mars 2023
Klicktoppen