Klicktoppen 2019
Nyhet Medlem 19 december 2019

Klicktoppen 2019 – nyhetsbrevets virala raketer

I årets sista nyhetsbrev gör vi en traditionsenlig tillbakablick och korar guld-, silver- och bronsmedaljörerna av årets texter i nyhetsbrevet. På årets prisfall finner märker vi generellt att juridiken lockat våra läsare extra mycket och vi gläder oss förstås åt att våra medlemmar vill ha stenkoll på den. Men efter alla lagar och regler, ja, då kommer förstås partyt.

1. ”Det här bör du tänka på vid användandet av en provisionstrappa
Provisionstrappan engagerar tydligen. Faktiskt så pass mycket att vår bitr. förbundsjurist Emil Ericsson inte bara slog rekordet för året, utan med sin artikel som resulterade i 1 143 klick till och med lyckades slå förra årets etta om den omdebatterade Till salu-skylten. Bravo!

2. ”Redovisning av återkallade bud
Vår jurist Niklas Rollgard började jobba hos oss i år men har redan stenkoll på vad som flyger hos våra läsare och med det bär han juristernas vinstfana vidare. Hur fungerar det där med redovisning av återkallade bud egentligen? Det har varit en komplex fråga med många turer fram och tillbaka. Men frågan får anses vara klarlagd och i och med Niklas bidrag till debatten, med hela 931 klick, så kan vi stolt säga att det är tydligt att våra medlemmar är engagerade och håller sig uppdaterade.

3. ”Storslagen hundraårsfest i Stadshuset – här är alla bilder
Efter all komplicerad juridik så kan man förstås kosta på sig lite partaj och det är kanske till ingens förvåning att bilderna som togs under den glamourösa 100-årsfesten på Stockholms stadshus lockade många. Bildbonanzan resulterade i hela 671 klick och kammade därmed hem bronsplatsen i 2019 års klicktopp. 
 

Skapad 19 december 2019
Uppdaterad 13 mars 2023
Klicktoppen