Studentpanelen
Nyhet Bransch 22 september 2022

Studentpanelen: Det här är våra förväntningar på yrket

Mäklarsamfundets nya koncept studentpanelen, med fastighetsmäklarstudenter från tre olika lärosäten runtom i landet, gör debut och svarar på frågan om vad de har för förväntningar på yrket de snart ska ge sig in i.

I Mäklarsamfundets studentpanel finner vi Rebecca Behrendtz, som går sitt andra år på Karlstads universitet, Hampus Björkdahl som går sitt andra år på Malmö universitet och Jennifer Lagerstedt som går sitt andra år på Högskolan i Gävle. 

Vad har du för förväntningar på yrket?

Rebecca Behrendtz 

Mina förväntningar på mäklaryrket är att få träffa och jobba med massa olika människor. För många är bostadsaffären en stor och viktig händelse i deras liv och att få möjlighet att hjälpa dem genomföra den på ett så bra och tryggt sätt som möjligt ser jag fram emot! Jag förväntar mig massa utmaningar och lärdomar från mäklaryrket som kommer ge mig erfarenhet och kunskap. Jag förväntar mig även att ha ett riktigt kul jobb där jag själv kan påverka mina resultat och planera mina arbetsdagar! 

Hampus Björkdahl

Jag förväntar mig ett roligt jobb där jag kommer träffa mycket människor och få chansen att bygga många bra kundrelationer. Förväntar mig givetvis också att det kommer vara tuffare i perioder men att det samtidigt kommer finnas en mängd faktorer som väger upp för detta. En ytterligare förväntning är att man som mäklare verkligen kan sätta avtryck hos människor och bidra till att deras största affärer i livet blir lyckade. 

Jennifer Lagerstedt

Mina förväntningar på fastighetsmäklaryrket är att få bygga relationer med säljare och köpare samt att varje dag är den andra olik. Jag ser även fram emot att få vara en del av ett engagerat team som jobbar starkt ihop och hjälps åt för kundernas bästa.
 

Skapad 22 september 2022
Uppdaterad 20 februari 2023
Studentpanelen