Studentpanelen
Nyhet Bransch 3 november 2022

Studentpanelen: Där ser vi oss om tio år

Mäklarsamfundets studentpanel med Rebecca Behrendtz, Hampus Björkdahl och Jennifer Lagerstedt är tillbaka. Den här gången får de frågan om var de ser sig i karriären om tio år.

Rebecca Behrendtz:

Om tio år ser jag mig själv som en erfaren och etablerad mäklare, gärna i någon större stad. Jag strävar efter och hoppas på att ha goda kundrelationer och ett gott rykte på arbetsmarknaden. Om man får drömma sig iväg lite önskar man ju självklart att man har vunnit några fina priser och är framgångsrik, man vill ju vara bra på det man gör! Hade även varit kul att få jobba med blivande mäklare, kanske föreläsa om mäklaryrket för studenter eller något likande tror jag hade varit riktigt spännande.

Hampus Björkdahl:

Var jag ser mig själv om tio år är lite svårt att säga men förhoppningsvis har jag lyckats leverera på en bra nivå som jag är nöjd med. Det hade varit roligt ifall jag om tio år har fått möjligheten att ansvara för mer än enbart mina egna affärer och att jag samtidigt har många återkommande kunder. Målbilden är väl att både vara delägare och ha någon form av chefs-/ledarroll på ett kontor med stor marknadsandel och nöjda kollegor. 

Jennifer Lagerstedt:

Om tio år hoppas jag att jag har kunnat gå in som partner samt att jag är en av Sveriges mest rekommenderade mäklare 
 

Skapad 3 november 2022
Uppdaterad 20 februari 2023
Studentpanelen