Mspecs och Quedro lanserar nytt mäklarsystem
Nyhet Bransch 7 maj 2020

Mspecs och Quedro lanserar nytt mäklarsystem

SkandiaMäklarna blir först i Sverige med att använda Quedro och Mspecs nya CRM- och mäklarsystem. Genom tjänsten, som är helt ny på den svenska marknaden och bygger på en integrering av Quedro och Mspecs system, får SkandiaMäklarna ett komplett mäklarsystem med CRM och stöd för hela säljprocessen.

- Quedro och Mspecs har tillsammans presenterat en ny tjänst där våra användare får det absolut bästa från CRM och mäklarsystemstöd. Det är en tjänst med hög användarvänlighet av två system som nu blivit fullt integrerade i varandra, vilket ger oss ett riktigt bra stöd på vår fortsatta tillväxtresa. Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med Quedro och få inleda en relation med Mspecs, säger Henrik Olausson VD för SkandiaMäklarna.

 - Vi är väldigt glada över att SkandiaMäklarna som första kedja i Sverige väljer vår integrerade tjänst som vi på Mspecs och Quedro tillsammans nu kan erbjuda, säger Marie Martinsson, operativ chef för Mspecs. 

- Vi är väldigt stolta över det förtroende som SkandiaMäklarna gett oss och Mspecs. Den tjänst vi gemensamt tagit från för svenska fastighetsmäklare tillför branschen nya möjligheter, säger Stefan Bjärkefur VD för Quedro.

Mspecs är ett dotterbolag till Mäklarsamfundet.
 

Skapad 7 maj 2020
Uppdaterad 8 mars 2023
Mspecs