Över en halv miljon bostadsaffärer i Tambur
Nyhet Bransch 4 november 2021

Över en halv miljon bostadsaffärer i Tambur

Tambur går fortsatt framåt och nu har över 500 000 bostadsaffärer hanterats i portalen. För att markera den här milstolpen skickar Tambur med en hälsning till Fastighetsmäklarens läsare och ett stort tack till alla fastighetsmäklare och assistenter.

Visste du att över 90 % av alla bostadsaffärer i Sverige görs via Tambur? Tambur är portalen som förenklar och effektiviserar processen vid bostadsköp. All administration och kommunikation mellan mäklare och bank samlas i tjänsten, vilket inte bara är enkelt och smart utan också ger dig mer tid över till annat. Tack vare samarbetet med er mäklare och assistenter har över en halv miljon bostadsaffärer gjorts i Tambur sedan starten för lite drygt tre och ett halvt år sedan. Det är vi som utvecklat och jobbar med Tambur otroligt tacksamma och stolta över! Utan ert engagemang och viljan att förbättra hade Tambur inte kunnat bli det självklara verktyget vid tillträden som det är idag.

Nu firar vi de över 500 000 smarta bostadsaffärerna som hanterats i portalen hittills, och jobbar på att utveckla och förbättra Tambur ännu mer. Samtidigt ser vi fram mot ett lika gott samarbete och nästa milstolpe – en miljon ärenden i Tambur!
 

Skapad 4 november 2021
Uppdaterad 20 februari 2023
Tambur