BoPriskoll
Nyhet Bransch 16 november 2018

En hälsning från Värderingsdata

Värderingsdata, som förser sina kunder med informativa och tillförlitliga branschbeslut, har med 25 år i branschen en hel del kunskap. Denna vecka skickar de med oss en hälsning med svar på de vanligaste frågorna som de får angående Bopriskoll.

Vi får dagligen in frågor om våra tjänster, informationen i våra tjänster och vad vi har att erbjuda. Vi har tagit fram de vanligaste frågorna som inkommer just nu:

1. Hur gör jag för att komma igång med BoPriskoll?
Du går in på www.bopriskoll.se och fyller i formuläret på hemsidan. Därefter sätter vi upp ett konto åt er och då är det bara att köra igång och använda tjänsten. Mäklarsamfundet har sett till att tjänsten är kostnadsfri att använda för samtliga Sveriges fastighetsmäklare, oavsett om du är kund till Värderingsdata eller inte.

2. Har ni någon tjänst med ortspriser på gårdar och lantbruk?
Absolut. I och med vår sammanslagning med ett av Svefas affärsområden har vi nu en tjänst som heter RealEstate. I RealEstate hittar du ortspriser för samtliga typer av fastigheter, bland annat gårdar och lantbruk.

3. Hur ofta uppdateras informationen i intagsrapporten och ortspristjänsten för privatbostäder?
Våra system uppdateras dagligen, vilket innebär att du alltid kan hitta det senaste som sålts i våra tjänster både när det kommer till mäklardata och lagfartsdata.

4. Var hittar jag årsredovisningar och stadgar?
I intagsrapporten för bostadsrätter kan du ladda ner årsredovisningar, stadgar och ekonomisk plan utan någon extra kostnad.

5. Hur ofta uppdateras det aktuella utbudet under Till Salu?
Vi har i vissa delar av landet haft problem med utbudet av försäljningar till salu och har därför arbetat hårt med en alternativ lösning som vi nu har fått att fungera mycket bättre. Vi visar nu objekten som är till salu kopplade direkt mot mäklarnas hemsidor för att få en så aktuell data som möjligt. I och med förbättringen är det garanterat daglig uppdatering av utbudet i hela landet.

För mer information om ovan nämnda eller om ni har något annat ni vill prata med oss om är ni alltid välkomna att kontakta Jesper Litén på 0701-418294 eller jesper.liten@varderingsdata.se

Skapad 16 november 2018
Uppdaterad 14 mars 2023
Bopriskoll