Nordic Green Energy

Rabatterat elpris för alla medlemmar!

Nu får du som medlem i Mäklarsamfundet ett rabatterat pris när du tecknar avtal med Nordic Green Energy – marknadens mest erfarna gröna elbolag.

Erbjudandet gäller alla medlemmar i Mäklarsamfundet och går dessutom att bruka både för företaget och din privata bostad.

Vi på Nordic Green Energy vill ha schyssta kunder som bryr sig om miljön. I gengäld är vi såklart schyssta mot våra kunder genom att erbjuda ett lågt elpris.

Vi vill ha ett långsiktigt förhållande med dig och utlovar därför inte bara ett lågt startpris. Istället erbjuder vi ett lågt pris så länge du är kund hos oss. Du behöver därför inte oroa dig för att ditt avtal ska förändras. Vad du ser är vad du får.

Med oss slipper du strul och krångel. Vi vill ha kunder som vill vara kunder hos oss. Därför har vi ingen uppsägningstid som låser fast dig om du skulle vilja säga upp ditt avtal. Men varför skulle du vilja det när du väl tagit del av vårt kvalitativa elutbud och låga priser?

Sluta hoppa mellan elbolag – Välj Nordic Green Energy, en schysst vän för livet.

Kontakta vår rådgivare Mats Bengtson så hjälper han dig att få ett schysst pris på schysst el till ditt hem och företag!