Adfenix förvärvar försäljningsplattformen Quedro
Nyhet Bransch 21 oktober 2021

Adfenix förvärvar försäljningsplattformen Quedro

Adfenix förvärvar Quedro och deras försäljningsplattform. ”Målet är att skapa ett 360-graders marknadsföringsprogram som gör det möjligt för stora fastighetsmäklarbyråer världen över att få ut mer av sin marknadsföringsbudget”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Under onsdagen gick företaget Adfenix ut med en pressrelease gällande förvärvandet av försäljningsplattformen Quedro. Integrationen av Quedros funktioner genom Adfenix nuvarande produktutbud låser upp en rad nyheter tillsammans med en djupare förståelse för kundernas behov och deras önskemål, skriver Adfenix i pressmeddelandet.

I pressmeddelandet står det att kombinationen av plattformarna kommer tillåta användaren, oavsett CRM-plattform, att:

  • Få en bättre förståelse för köpare och säljare när de förflyttar sig från initialt intresse till slutgiltlig försäljning, för att därmed även få en tydligare förståelse kring ROI:n.
  • Ge kunderna en bättre helhetsupplevelse genom integrerade marknadskampanjer som kombinerar webb, email, sociala medier, sms mm. 
  • Anslut marknadskampanjer till redan etablerad försäljningsprocess inom CRM-systemet för att uppnå en tydlig överblick över kundresan. 
     
Skapad 21 oktober 2021
Uppdaterad 21 oktober 2021