Till Salu ska hjälpa landets bostadsköpare och säljare
Nyhet Bransch 7 oktober 2021

Till Salu ska hjälpa landets bostadsköpare och säljare

Med syftet att bidra till mer informerade bostadsköpare och -säljare under den största affären i livet har bokförlaget Max Ström i samarbete med Hemnet och en panel med bostadsexperter, bland annat från Mäklarsamfundet, i dagarna lanserat boken “Till Salu”.

Aldrig tidigare har den svenska bostadsmarknaden varit mer aktuell än nu. Svenskarna säljer, köper och flyttar som aldrig förr. Att hitta sitt nya hem är en spännande resa – men också en stor utmaning. För de allra flesta är ju bostadsaffären det största privatekonomiska beslut man gör i livet.

Det är bakgrunden till nya boken “Till Salu”, utgiven av förlaget Max Ström (en del av Bonnierförlagen). Här har journalisten och författaren Annica Triberg samlat allt man behöver veta inför ett köp eller en försäljning av en bostad. Boken är alltså snarare två böcker i en: en del som riktar sig till bostadsköpare, och en del som riktar sig till bostadssäljare.

“Rolig och enkel att ta till sig”

I boken delar fastighetsmäklare, ekonomer och jurister med sig av sina erfarenheter och ger kloka och ibland oväntade råd för att bostadsköpare och säljare ska känna sig mer pålästa och trygga inför affären de står inför.

Vill du kunna ge bort “Till Salu” till kunder, eller kanske ha några exemplar på kontoret? Som fastighetsmäklare erbjuds du att target köpa boken hos Adlibris till ett rabatterat pris. Klicka på länken: www.adlibris.com/se/kampanj/till-salu

– Det är mycket man ska känna till som privatperson inför en bostadsaffär. Boken Till Salu fyller ett tomrum på marknaden, det finns inget idag som samlar det du behöver tänka på inför en bostadsaffär på ett och samma ställe, säger Staffan Tell som är PR-chef på Hemnet och har varit med och arbetat med boken tillsammans med författaren och expertråd.

– Vi vill gärna vara med och bidra till en mer informerad marknad och blev glada när vi blev tillfrågade om att vara med och förverkliga visionen om en handbok om bostadsmarknaden, vi tror att bättre informerade konsumenter kan leda till bättre bostadsaffärer för alla. Dessutom är boken rolig och enkel att ta till sig, fortsätter Staffan Tell.
 

Skapad 7 oktober 2021
Uppdaterad 22 februari 2023
Köpa och sälja