Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Mäklarsamfundets fastighet på Kungsholmen
Medlem
25 juni 2019
Efter en lång och tidvis tuff förhandling förvärvade Mäklarsamfundet den 19 juni fastigheten Vårdtornet 9 på Kungsholmen i Stockholm. Fastigheten är byggd på 1980-talet och innehåller 33 lägenheter och 3 lokaler. Fastigheten är lagd i det nybildade bolaget Mäklarsamfundet Fastigheter AB.
Semester
Medlem
14 juni 2019
Ännu en säsong med nyhetsbrev har lidit mot sitt slut och nu när solen sakta men säkert tågar in över Sverige och sprider allt mer värme får vi önska er läsare en riktigt glad sommar! Visserligen en sommar utan nyhetsbrevet Fastighetsmäklaren men kanske med en platta, padda, tidning eller god bok i solstolen eller hängmattan istället... Passa på att vila ut riktigt rejält nu så ses vi igen den 22 augusti!
Mäklarsamfundets styrelse
Medlem
29 maj 2019
Den 24 maj 2019 höll Mäklarsamfundet årsmöte på Hotel At Six i Stockholm. Inför årsmötet hölls en diskussion på temat ta kontroll över mäklarens egna marknad. Hemnets VD Cecilia Beck-Friis höll en presentation och Webtop Solutions bjöd på lunch och fika.
GDPR
Medlem
29 maj 2019
Som medlem i Mäklarsamfundet behandlar vi personuppgifter i enlighet med de regler som följer av GDPR. Vill du veta mer om hur Mäklarsamfundet behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter och skyldigheter som gäller, kan du läsa mer i vår uppdaterade integritetspolicy.
Mäklarsamfundet i möte med bostadsministern
Medlem
16 maj 2019
Nyligen mötte Mäklarsamfundet finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP). Syftet med mötet var att lyfta fastighetsmäklarbranschens prioriterade frågor och öka statsrådets kunskap om vår bransch.
Mäklarsamfundets 100-årsfest i Stadshuset
Medlem
17 april 2019
Nu är det dags att passa på! Anmälningarna till Århundradets Mäklarfest i Stockholms Stadshus strömmar in och vi har inte många platser kvar – dessutom stänger vi anmälan om exakt en vecka, så vill du säkra din plats brinner det i knutarna.
Glad Påsk önskar Mäklarsamfundet
Medlem
17 april 2019
Häxor, kycklingar och godisharar. Men också en chans att vila ut. Vi pratar förstås om påsken, och är det några som särskilt behöver en tid för vila och återhämtning så är det förmodligen ni hårt arbetande mäklare. Så glad påsk till er från oss på Mäklarsamfundet, vi hörs igen efter påskhelgen!
Mäklarsamfundet 100 år
Bransch, Medlem
6 april 2019
Anmälningarna till #århundradetsmäklarfest i Stockholms Stadshus rasslar in och det märks att fastighetsmäklarna är taggade på fjädrar, ljuvlig livejazz, trerätters och dans in på småtimmarna i Gyllene Salen. Som ni vet vid det här laget fyller vi hundra och vill fira det med en fantastisk försommarkväll tillsammans med hela branschen. Mäklarsamfundets årsmöte hålls samma dag i samma stad, den 24 maj på Hotel At Six, Brunkebergstorg. Ta chansen att förena nytta med nöje! Gör din röst hörd på årsmötet och avsluta med en helkväll på Stadshuset.
Mäklarsamfundets årsmöte
Medlem
4 april 2019
Den 3 april skickades kallelse/dagordning samt styrelsens proposition till Mäklarsamfundets ordinarie årsmöte den 24 maj 2019 till samtliga medlemmar i Mäklarsamfundet. Separat även via epost till kretsarnas ordförande samt företrädare för företagsdelegaterna. Handlingarna är publicerade på Mäklarsamfundets webbplats.
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
7 mars 2019
Nu har vi nästan varit i hela Sverige. Nedslaget i Luleå den 21 mars är redan helt fullbokat, men misströsta ej! I våriga april rör vi oss nämligen åter nedåt i landet och besöker både Örebro och Växjö!