Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Telekomkollen
Medlem
19 december 2019
Mäklarsamfundet har tillsammans med Telekomkollen skapat ramavtalspriser hos mobiloperatörerna för dig som medlem.
Anticimex - Bowla för livet
Medlem
19 december 2019
Bowla för livet är en tävling där initiativtagaren Anticimex utmanar Sveriges mäklarkontor i en bowlingtävling. I samband med den relationsskapande möjligheten som tävlingen ger vill vi på Anticimex ta vårt samhällsansvar och bidra till fortsatt forskning mot Barndiabetes, specifikt typ 1-diabetes som drabbar över 900 barn i Sverige varje år. För varje mäklarkontor som anmäler sig till Bowla för livet kommer Anticimex därför donera 500 kronor till Barndiabetesfonden.
Klicktoppen 2019
Medlem
19 december 2019
I årets sista nyhetsbrev gör vi en traditionsenlig tillbakablick och korar guld-, silver- och bronsmedaljörerna av årets texter i nyhetsbrevet. På årets prisfall finner märker vi generellt att juridiken lockat våra läsare extra mycket och vi gläder oss förstås åt att våra medlemmar vill ha stenkoll på den. Men efter alla lagar och regler, ja, då kommer förstås partyt.
Mäklarsamfundets kundvägledare
Medlem
19 december 2019
God jul och gott nytt år, hälsar Mäklarsamfundets Kundvägledare – som hjälper dina kunder med frågor relaterade till bostadsaffären, i både stort och smått.
Mäklarsamfundet
Medlem
19 december 2019
Nyhetsbrevet är en viktig del i vår kommunikation. Det är ett enkelt och effektfullt verktyg som hjälper oss att ständigt måna om relationen till våra medlemmar, till branschen och till övriga med intresse för våra frågor.
Mäklarsamfundets valkommitté
Medlem
12 december 2019
Vi söker framtida ledamöter till Mäklarsamfundets styrelse och behöver din hjälp. Känner du någon som, med kunskap, erfarenhet och engagemang, vill vara med och forma framtidens Mäklarsamfund?
Julkalender
Medlem
12 december 2019
Det råder julyra på Mäklarsamfundet och än är det inte för sent för dig att ta del av den spirande glädjen.
Medlemsavgifter
Medlem
28 november 2019
Mäklarsamfundets medlemsregister - har du bytt namn, adress eller arbetsplats under året?
Personuppgifter Mäklarsamfundet
Medlem
14 november 2019
Mäklarsamfundets medlemsregister - har du bytt namn, adress eller arbetsplats under året?
Medlem i Mäklarsamfundet
Medlem
17 oktober 2019
Som medlem i Mäklarsamfundet är du i gott sällskap. Vi samlar nämligen ungefär 84% av fastighetsmäklarkåren. Men vad får du egentligen ut av ditt medlemskap och hur bidrar det till mäklarnytta? Kolla in vår senaste film!