Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Datum för utträde
Medlem
19 september 2019
Begäran om utträde insändes skriftligen till Mäklarsamfundet, Box 1487, 171 28 Solna. Utträde ska begäras senast 1 december 2019 för att du inte ska bli betalningsskyldig för 2020.
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
6 september 2019
Du som var på hundraårsjubileet i Stadshuset kommer ihåg den som en av kvällens höjdpunkter. Du som inte var där har garanterat hört talas om den ändå. Just det, det är låten "Mäklarens fel" vi menar. Låtens text är skriven av Mäklarsamfundets jurister och inte nog med det, det är hela juridikavdelningen som sjunger, anförda av chefsjurist Jonas Anderberg.
Mäklarsamfundet - talkshow
Medlem
6 september 2019
I huvudet på din kund - en talkshow med Mäklarsamfundets kundvägledare Magnus Bäckström och Hemnets Sales Director Pierre Bergström.
Mäklarsamfundets fastighet på Kungsholmen
Medlem
25 juni 2019
Efter en lång och tidvis tuff förhandling förvärvade Mäklarsamfundet den 19 juni fastigheten Vårdtornet 9 på Kungsholmen i Stockholm. Fastigheten är byggd på 1980-talet och innehåller 33 lägenheter och 3 lokaler. Fastigheten är lagd i det nybildade bolaget Mäklarsamfundet Fastigheter AB.
Semester
Medlem
14 juni 2019
Ännu en säsong med nyhetsbrev har lidit mot sitt slut och nu när solen sakta men säkert tågar in över Sverige och sprider allt mer värme får vi önska er läsare en riktigt glad sommar! Visserligen en sommar utan nyhetsbrevet Fastighetsmäklaren men kanske med en platta, padda, tidning eller god bok i solstolen eller hängmattan istället... Passa på att vila ut riktigt rejält nu så ses vi igen den 22 augusti!
Mäklarsamfundets styrelse
Medlem
29 maj 2019
Den 24 maj 2019 höll Mäklarsamfundet årsmöte på Hotel At Six i Stockholm. Inför årsmötet hölls en diskussion på temat ta kontroll över mäklarens egna marknad. Hemnets VD Cecilia Beck-Friis höll en presentation och Webtop Solutions bjöd på lunch och fika.
GDPR
Medlem
29 maj 2019
Som medlem i Mäklarsamfundet behandlar vi personuppgifter i enlighet med de regler som följer av GDPR. Vill du veta mer om hur Mäklarsamfundet behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter och skyldigheter som gäller, kan du läsa mer i vår uppdaterade integritetspolicy.
Mäklarsamfundet i möte med bostadsministern
Medlem
16 maj 2019
Nyligen mötte Mäklarsamfundet finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP). Syftet med mötet var att lyfta fastighetsmäklarbranschens prioriterade frågor och öka statsrådets kunskap om vår bransch.
Mäklarsamfundets 100-årsfest i Stadshuset
Medlem
17 april 2019
Nu är det dags att passa på! Anmälningarna till Århundradets Mäklarfest i Stockholms Stadshus strömmar in och vi har inte många platser kvar – dessutom stänger vi anmälan om exakt en vecka, så vill du säkra din plats brinner det i knutarna.
Glad Påsk önskar Mäklarsamfundet
Medlem
17 april 2019
Häxor, kycklingar och godisharar. Men också en chans att vila ut. Vi pratar förstås om påsken, och är det några som särskilt behöver en tid för vila och återhämtning så är det förmodligen ni hårt arbetande mäklare. Så glad påsk till er från oss på Mäklarsamfundet, vi hörs igen efter påskhelgen!