Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Martin Jönsson
Medlem
23 mars 2023
Mäklarsamfundet har intervjuat Martin Jönsson, verksam på bland annat Stora Essingen. Han sadlade om från flygvärd till restaurangägare och sedan till fastighetsmäklare och berättar om det bästa och sämsta med att vara mäklare, hur man ser till att ha informerade kunder och vilka egenskaper han hoppas att framtidens fastighetsmäklare besitter.
Malin Thörn
Medlem
9 mars 2023
Den här veckan har Mäklarsamfundet intervjuat Malin Thörn, som är verksam på Lidingö. Hon berättar om hur Lidingö sticker ut från den övriga marknaden, att årets start varit bättre än fjolårets höst och varför hon är optimistisk inför resten av 2023.
Bo-Göran Kling
Medlem
23 februari 2023
Mäklarsamfundet har intervjuat fastighetsmäklaren Bo-Göran Kling om läget på hans marknad, vikten av statistik och expertis för att tolka den.
I huvudet på mäklarna
Medlem
9 februari 2023
Efter lyckade stopp i Kalmar, Malmö och Stockholm fortsätter nu Mäklarsamfundet och Hemnets roadshow sin resa genom landet. Den här gången besöker vi Göteborg och Västerås, läs vidare för att se vilka datum du absolut inte får missa att markera i kalendern!
Sandra Guerrero
Medlem
9 februari 2023
Mäklarsamfundet har intervjuat Sandra Guerrero, den ena grundaren av Alvhem i Göteborg. Hon berättar om drömmen om att starta någonting nischat och ordet ”objekt” som ett förbjudet ord. Sandra delar dessutom med sig av sina spaningar om den lokala marknaden just nu och vad hon tror att 2023 kommer att bjuda på.
Valkommittén söker kandidater
Medlem
9 februari 2023
Vi i valberedningen arbetar långsiktigt och söker framtida ledamöter till Mäklarsamfundets styrelse och behöver din hjälp. Känner du någon som, med kunskap, erfarenhet och engagemang, vill vara med och forma framtidens Mäklarsamfund?
Årsmöte 2023
Medlem
26 januari 2023
Den 24-25 maj är det äntligen dags – då intar vi och Sveriges fastighetsmäklare Hotel At Six för att möta försommaren med årsmöte, fest och häng vid takbaren med utsikt över Stockholm City. Vi ser fram emot att spendera tiden mellan hägg och syren tillsammans med dig. Se till att markera datumet i kalendern för det här vill du inte missa!
Alba Ehn Randberg, Andreas Strandberg
Medlem
26 januari 2023
Med två nya rekryteringar så är Mäklarsamfundets juristavdelning nu fulltalig. Ta chansen att bekanta dig med Alba Ehn Randberg och Andreas Strandberg, de två senaste förstärkningarna till avdelningen.
PI Fastighetsförmedling
Medlem
26 januari 2023
Vi har intervjuat Ida Larsson på PI Fastighetsförmedling, som är verksamma i Mora, Orsa, Leksand, Rättvik, Älvdalen, Idre, Särna och Sälen med omnejd. Hon berättar om den lokala marknaden, digitala visningar, att starta mäkleri under pandemin – och när man som fastighetsmäklare i fjällen får den härliga chansen att kasta på sig skidorna och åka en sväng.
Annika Torevi
Medlem
12 januari 2023
Årets första medlemsröst är Annika Torevi, som arbetar i Fjällbacka. Hon berättar om hur marknaden på semesterorten ser ut, men också varför osäkerhet är både det bästa och det sämsta i fastighetsmäklaryrket och ger några konkreta tips på hur man som fastighetsmäklare kan förbereda sig i mer stillastående tider.