Skoglig grundkurs

"Skoglig grundkurs" "Värdering och förmedling av gårdar" och "Fastighetsbildning och arrende" är de kurser som ingår i grundutbildningen  för jord- och skog och de är lämpliga för dig som har liten eller ingen erfarenhet av förmedling av jord- och skogsfastigheter. OBS! De första två delkurserna bygger på varandra så du behöver gå dem i ovan nämnda ordning för att få ut maximalt av utbildningen.

Skoglig Grundkurs:
Under två dagar kommer du få grundläggande kunskaper och en god insikt i vad det innebär att äga och förvalta skog med skogsbruksplanen som utgångspunkt.

Genom teoretiska och praktiska moment får du en inblick i skogsproduktion, skogsuppskattning och miljöhänsyn samt kännedom om begrepp och kostnader med mera. Under kursen tas också frågor upp om försäljningsformer för virke, skogens sociala värden, skoglig historik samt skogslagstiftning. En stor del av kursen är förlagd i skogen.

Kursledare: 
Mats Fröjdenstam, Skogsmästare och reg. Fastighetsmäklare. Franchisetagare på Areal i Örebro
Gregers Winbo, Skogsmästare och reg. Fastighetsmäklare. Franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Falköping och Tidaholm
Ludvig Jakobsson, Skogsmästare och reg. Fastighetsmäklare. Franchisetagare på HusmanHagberg i Kungshamn och Strömstad.

Plats: Ånnaboda, väster om Örebro
https://firstcamp.se/destinationer/annaboda-orebro
Kursen startar 10.00 dag 1 (kaffe från 09.30) och avslutas ca 17.00 dag två.

I kurspriset ingår helpension i enkelrum en natt samt kursdokumentation.
Vill du boka en extra natt gör du det direkt till konferensanläggningen till egen kostnad. Ta med kläder för utomhusvistelse i skog och mark.

Meddela oss (per mejl till utbildning@maklarsamfundet.se) när du genomfört alla tre delar i utbildningen så erhåller du ett diplom och du som är medlem blir sökbar som fastighetsmäklare med specialistkompetens inom jord- och skog.

10200 kr exkl moms
8200 kr exkl moms
Mats Fröjdenstam

Mats Fröjdenstam

Skogsmästare och reg. fastighetsmäklare

Gregers Winbo

Gregers Winbo

Skogsmästare och reg. fastighetsmäklare

Ludvig Jakobsson

Ludvig Jakobsson

Skogsmästare och reg. fastighetsmäklare