Vi söker fastighetsmäklare med möjlighet till partnerskap

2022-09-05
Oscars Fastighetsmäkleri, Stockholm

Oscars Fastighetsmäkleri är ett av Stockholms mest etablerade premiummäklerier. Vi står nu inför ett generationsskifte vilket ger en unik möjlighet för dig att inte bara komma in som mäklare, utan också kunna påverka företagets framtid och möjlighet till delägarskap om intresse finns.

Vi utgår ifrån att du gillar att bygga relationer, träffa nya människor och har en mycket hög känsla för service. Du kommer att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar.

Vi söker dig som:

-         Är etablerad fastighetsmäklare och vill ta nästa steg i karriären.

-         Har goda administrativa kunskaper och inte tycker att någon uppgift är för liten eller för stor att ta sig an.

-         Har en hög servicegrad och gärna lokal expertis (ej krav).

-         du är en självgående och initiativtagande person som tycker om att ta eget ansvar och driva på processen.

-         Har en affärsmässig fingertoppskänsla och har en förståelse för att det är de små skillnaderna som avgör hela bostadsaffären. 

-         du är professionell och alltid har kunden i fokus. Är lätt att umgås med och tycker om sociala kontakter. Du trivs med att vara ett av våra ansikten utåt men också tycker att vi har kul tillsammans på kontoret är viktigt! 

-         du är prestigelös och en lagspelare som tycker om att samarbeta och stötta dina kollegor. Vi jobbar alla tätt ihop och lyckas en lyckas vi alla. 


Känner du igen dig? Då kan du vara den vi söker. Ansök genom att skicka ditt CV och/ eller hör av dig till: Jan Kilgren, 0708-28 81 90 , j.kilgren@oscarsmakleri.se

 

Vårt kontor
Oscars Fastighetsmäkleri har ett kontor som är synnerligen välbeläget på Östermalm. Vi förmedlar lägenheter i varierande storlek och pris i Stockholms innerstad. Framför allt på Östermalm och i Vasastan. Vi har en säregen förmåga att alltid få fram det unika och lilla extra i varje affär. Hos oss blir kunden sedd och vi lägger mycket tid på varje affär för att säkerställa att en försäljning alltid når det bästa och högsta möjliga slutresultat som marknaden ger möjlighet till.

Sedan starten 2001 har vi förmedlat mer än 4 300 bostäder. Vårt fokus är och har alltid varit att maximera försäljningspriset samtidigt med som vår erfarenhet och kunskap lotsar köpare och säljare genom livets viktigaste affär.

Vi är sammansvetsat gäng som arbetat många år tillsammans. Vi har en svårslagen bred erfarenhet, nätverk, kunskap och rekordnoteringar.

Med vänlig hälsning,
Oscars Fastighetsmäkleri

 

OSCARS FASTIGHETSMÄKLERI
Storgatan 29, 114 54 Stockholm

www.oscarsmakleri.se

 

Tillbaka till Jobbforum