Sökformulär

Utbildning

Målet med Mäklarsamfundets utbildningsverksamhet är att vara det självklara valet för fastighetsmäklarens ständiga kompetensutveckling.

Branschen förändras ständigt och kompetensutveckling är avgörande för att förbli framgångsrik samt att säkerställa kvaliteten i fastighetsmäklartjänsten. Mäklarsamfundet erbjuder därför kurser och fortbildning i olika former för att alla ska hitta något som passar. Det finns öppna kurser som anordnas i Mäklarsamfundets lokaler i Stockholm, kurser i samarbete med Mäklarsamfundets kretsar ute i landet, skräddarsydda utbildningar där Mäklarsamfundet kommer ut till enskilda mäklarkontor, och sist men inte minst webbaserade kurser som är tillgängliga för alla oavsett geografisk hemvist. 

Tyngdpunkten i fortbildningsutbudet ligger på fastighetsmäklarjuridik, Mäklarsamfundets jurister föreläser ofta på kurserna och de besitter en unik spetskompetens i mäklarrelaterad juridik.
Vi har också mer grundläggande utbildningar för de som vill fördjupa sig i förmedling av kommersiella fastigheter samt jord- och skogsfastigheter.

Utbildningen Kvalificerad Fastighetsmäklarassistent är en grundläggande utbildning för dig som arbetar som - eller vill arbeta som - mäklarassistent.

Mäklarakademin är vår webbportal där vi erbjuder webinarier samt ett kunskapstest där du som är ledamot i Mäklarsamfundet kan testa dina grundläggande fastighetsjuridiska kunskaper.

Medlemmar loggar in för att anmäla sig. Du som inte är medlem men är intresserad av ett webinarium eller övrig utbildning är också välkommen och skickar då e-post till Eva Prien, eva@maklarsamfundet.se, utbildningsansvarig på Mäklarsamfundet.

Kvalificerad fastighets- mäklarassistent

Läs mer om utbildningen till kvalificerad fastighetsmäklarassistent.

Biktfadern

Boka en jurist till kaffet!

Läs mer.

Kalender

Kalendarium

01/31/2019 - 09:30 till 10:00
Succén från 2018 fortsätter med att ge en samman fattning av FMIs senaste beslut via webben.
02/05/2019 - 09:00 till 16:30

Fastighetsmäklaren & Juridiken

Mäklarsamfundets bok "Fastighetsmäklaren & juridiken" finns nu att köpa i Jure bokhandels webbshop.

Läs mer.