Sökformulär

Köpa och sälja bostad

Mäklarsamfundets kundombudsman ger information och vägledning till bostadskonsumenter i frågor om att köpa och sälja bostad.

Mäklarsamfundets kundombudsman Magnus Bäckström ger information och vägledning per telefon till kunder som har kontakt med Mäklarsamfundets medlemmar. 

Ibland är det många som ringer samtidigt och det är tålamodsprövande att komma fram. Under Frågor & svar samt under Faktablad & råd hittar du svar på många av de vanligaste frågorna, som är aktuella för dig som konsument i en bostadsaffär.

Kundombudstelefonen ringer i ett. Magnus har mer än tio års erfarenhet från mäklaryrket och är glad över att i rollen som kundombudsman kunna bidra till ökad kunskap om mäklartjänsten - och samtidigt kunna ge Mäklarsamfundets medlemmar aktuell information om vilka frågor kunder över hela landet har kring livets kanske viktigaste affär - bostadsköpet.08-83 22 66 | Telefontid tisdag-torsdag 09.30-15.30


Konsumentkollen

Följ Konsumentkollen på Facebook!

Få tips och råd från Mäklarsamfundets kundombudsman, information, nyheter och mycket mer på Konsumentkollens Facebook-sida!

Sök Mäklare

Sök fastighetsmäklare

Länkar

Ett urval av länkar till andra webbplatser med bra information för dig som bostadskonsument.