Sökformulär

För studenter

Mäklarsamfundets representanter besöker varje år landets högskolor för att träffa fastighetsmäklarstudenter. Vi berättar om vad Mäklarsamfundet gör och på vilket sätt ett medlemskap kan underlätta vardagen för de blivande fastighetsmäklarna.


"Att fastighetsmäklarstudenterna tidigt får veta vad vi på Mäklarsamfundet kan bistå med i deras kommande yrkesliv är viktigt för oss, därför medverkar vi ofta på aktiviteter på högskolorna och universiteten. Det är dessutom roligt att träffa studenterna, de är pålästa, fyllda av energi och har nya idéer kring branschens framtid", säger Ingrid Eiken Holmgren, VD, Mäklarsamfundet.

Bli studentmedlem

Du kan bli studentmedlem i Mäklarsamfundet under den tid du genomgår den utbildning som krävs för fastighetsmäklarregistreringen.

Som studentmedlem får du nyhetsbrev samt information, erbjudanden och inbjudningar till branschevent via e-post under hela din studietid. Efter avslutad utbildning upphör medlemskapet till Mäklarsamfundet och för en personlig anslutning som ledamot efter utbildning krävs sedvanlig ansökan för fastighetsmäklare. Då hjälper vi dig med ansvarsförsäkringar och andra tjänster.

Medlemsavgift till Mäklarsamfundet - 100 kr för hela studietiden.

Klicka här för att bli medlem!