Förhandlingsteknik för fastighetsmäklare

Fler uppdrag, bättre affärer och långsiktiga kundrelationer? Här får du praktiska metoder som direkt kan användas i ditt arbete som mäklare. Med effektiv förhandlingsteknik blir du en bättre mäklare, får goda affärsresultat och skapar långsiktiga kundrelationer. Deltagande antingen digitalt eller på plats i Solna.

Kursledare Joakim Aare, grundare och kursledare på Yesbridge.

Psykologi, påverkan, marknadsföring, retorik, och konflikthantering är några av förhandlingsteknikens centrala delar. Så oavsett om det handlar om avtalsförhandling, affärsförhandling eller att sälja bilen på Blocket, så kan du effektivt använda dessa färdigheter.  Vi går igenom teori, praktik och tränar upp våra färdigheter. 

Med effektiv förhandlingsteknik blir du en bättre mäklare, får goda affärsresultat och skapar varaktiga kundrelationer. Du får här praktiska metoder som direkt kan användas i ditt arbete som mäklare, och i de flesta situationer där människor fattar beslut.  Förhandling handlar i grund och botten om hur vi människor fungerar och fattar våra beslut. Det är därför tillämpbart i de flesta kommunikativa sammanhang.

Vi går igenom teori, praktik och tränar upp våra färdigheter. Du kommer förstå hur du själv fungerar i en förhandlings- och beslutssituation, och hur du påverkar och påverkas när du förhandlar i din mäklarroll. Efter utbildningen kommer du direkt att kunna göra bättre affärer, skapa goda kundrelationer och formulera effektiva budskap. De kommer att förstå hur en förhandlingsprocess är uppbyggd och lära dig en mängd effektiva förhandlingsverktyg. Dessa kan användas omgående i ditt jobb som mäklare. Med kunskap och inspiration vill vi visa att det är roligt och nödvändigt att förhandla.

Tid: 09.30 - ca 13.00.
Plats: Digitalt via Zoom eller på plats hos Mäklarsamfundet
Pris medlemmar: 2 500 kr exkl moms
Pris övriga: 3 000 kr exkl moms

3000 kr exkl moms
2500 kr exkl moms