Samarbetspartners

Här finner du som medlem information och erbjudanden från våra samarbetspartners. Klicka på respektive företag för att läsa mer.

 

bavaria_350px_paddingrunt.jpgBavaria – Medlemmar i Mäklarsamfundet får 10% rabatt på BMW och Mini. För mer info kontakta Henrik Ågren, henrik.agren@bavariabil.se


Circle KCircle K  Circle K erbjuder bra villkor på företagskort för dig som är medlem i Mäklarsamfundet. Läs mer om erbjudandet.
 


eskils_350px_padding.pngEskils  Vi är tryckeriet som analyserar dina behov som mäklare, inspirerar till nya idéer och producerar skräddarsydda koncept.


fastighetsmäklare utbildningFEI  FEI har ett växande utbud inom fastighetsutbildning i samarbete med Högskolan Väst. Här ingår bl a Sveriges kanske största och mest innovativa uppdragsutbildning till fastighetsmäklare.


garbo_350px_paddingrunt_2.pngGar-Bo Dolda fel-försäkring – En flexibel objektsförsäkring som kan tecknas av både säljare och köpare.


hemnetny_350px_paddingrunt.pngHemnet – Sveriges största bostadssajt.
 


ITS.pngITS Nordic – din helhetsleverantör inom IT. Vi ger dig bättre flyt och sänkta kostnader för IT, telefoni, och utskrifter.


 


LexiconLexicon  Distansutbildningar för dig som vill bli fastighetsmäklare.
 


MspecsMspecs  Satsa på ett stabilt och smidigt mäklarsystem
– så att du kan fokusera på affären.


Nordic Choice HotelsNordic Choice Hotels  Leverantör till konferens- och hotelltjänster. Få 10% rabatt när du bokar din vistelse på Nordic Choice Hotels.


Nordic Green Energy.pngNordic Green Energy  Nu får du som medlem i Mäklarsamfundet ett rabatterat pris när du tecknar avtal med Nordic Green Energy.

 


Ready DigitalReady Digital - Affärsdrivande digitala lösningar med 10% rabatt. Professionella webbplatser med smart API-koppling till Vitec och Mspecs. Digital annonsering, sökmotoroptimering, text/bilder/film.


StålhästenStålhästen - Medlemmar i Mäklarsamfundet får 5% rabatt på alla företagscyklar. Beställ direkt på stalhasten.se eller kontakta Alex Leijon, alex@stalhasten.se för mer info.


Svensk MäklarstatistikSvensk Mäklarstatistik – Aktuell prisstatistik för villor, bostadsrätter och fritidshus i Sverige.


TelekomkollenTelekomkollen – Behåll, byt eller blanda företagstelefoni online
Genom tjänsten kan du välja att omförhandla med befintlig operatör, byta till en ny operatör eller blanda olika operatörer. Tjänsten är gratis.


VolkswagenVolkswagen – Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag.
Med en fördelaktig rabatt har Ni nu möjlighet att köra en Volkswagen som varken kompromissar med kvalitet, körkänsla eller ekonomi. Oavsett vad era behov är så finns en Volkswagen-modell och en finansieringslösning för er verksamhet. 
Vilken Volkswagen passar Dig bäst?


WebtopWebtop Solutions – Mäklarbranschens största leverantör av produktionsverktyg.
 


WillisWillis Towers Watson – Marknadsledande i Sverige inom försäkringsförmedling och riskrådgivning.

 

 


VitecVitec – Programvaror för mäklarbranschen.


VärderingsdataVärderingsdata – Marknadens modernaste och mest kompletta mäklartjänst.


 

Kontakta Anna From om du har frågor eller vill veta mer om våra avtal. 
Mobil: 070-180 90 39. E-post: anna.from@maklarsamfundet.se