Samarbetspartners

Här finner du som medlem information och erbjudanden från våra samarbetspartners. Klicka på respektive företag för att läsa mer.

 

bavaria_350px_paddingrunt.jpgBavaria – Medlemmar i Mäklarsamfundet får 10% rabatt på BMW och Mini. För mer info kontakta Henrik Ågren, henrik.agren@bavariabil.se


Circle KCircle K  Circle K erbjuder bra villkor på företagskort för dig som är medlem i Mäklarsamfundet. Läs mer om erbjudandet.
 


hemnetny_350px_paddingrunt.pngHemnet – Sveriges största bostadssajt.
 LexusLexus – Medlemmar i Mäklarsamfundet får 10% rabatt på Lexus självladdande elhybrider. Bygg din bil på Lexus.se eller kontakta din närmaste Lexus-återförsäljare för att ta reda på mer.


MspecsMspecs  Satsa på ett stabilt och smidigt mäklarsystem
– så att du kan fokusera på affären.


Nordic Choice HotelsNordic Choice Hotels  Leverantör till konferens- och hotelltjänster. Få 10% rabatt när du bokar din vistelse på Nordic Choice Hotels.

 


StålhästenStålhästen - Medlemmar i Mäklarsamfundet får 5% rabatt på alla företagscyklar. Beställ direkt på stalhasten.se eller kontakta Alex Leijon, alex@stalhasten.se för mer info.


Svensk MäklarstatistikSvensk Mäklarstatistik – Aktuell prisstatistik för villor, bostadsrätter och fritidshus i Sverige.


Telekomkollen

Telekomkollen - Ett helt nytt sätt att handla företagstelefoni på!
Vi använder oss av algoritmer som ger förslag på hur du kan förbättra er telefoni baserat på rapporter vi hämtar från din operatör.
Få hjälp och tips att omförhandla avtal med Telia, Tele2, Telenor & Tre. Valet är ert och vi hämtar ut er trafik och ringmönster direkt från operatören.


ToyotaToyota – Som medlem i Mäklarsamfundet får du upp till 12% rabatt på Toyotas världsledande elhybrider!
Hitta din närmaste återförsäljare för mer information.
 


WebtopWebtop Solutions – Mäklarbranschens största leverantör av produktionsverktyg.
 


WTWDolda felförsäkring och försäkring för fel i bostadsrätt – en trygghet för både säljare och köpare
Redan i början av 2000-talet utvecklade WTW en Dolda felförsäkring för fastighet, som sedan år 2017 även utökats med en försäkring för fel i bostadsrätt. Alla Uppdaga Dolda felförsäkringar är utan självrisk och skaderegleringsgräns. Läs mer på www.doldafel.se


VitecVitec – Programvaror för mäklarbranschen.VärderingsdataVärderingsdata – Marknadens modernaste och mest kompletta mäklartjänst.


 

Kontakta Anna From om du har frågor eller vill veta mer om våra avtal. 
Mobil: 070-180 90 39. E-post: anna.from@maklarsamfundet.se

 

Skapad 5 juli 2018
Uppdaterad 25 september 2023