Peugeotbilar

Du känner väl till vårt samarbete?

Vi har riktigt bra bilar som du kan köpa via ramavtalet eller leasa till ett förmånligt pris.

peugeot_1_small.jpg

Nya Peugeot 508
Hyllad av kritiker världen över. Nya Peugeot 508 är en exklusiv halvkombi som med djärv design, kompromisslös kvalitet och hög teknisk prestanda bjuder på intensiv körglädje. Med en perfekt balans mellan sportighet och elegans är det här en bil med såväl skönhet som kvalitet utan kompromisser. Kommer även som kombi inom kort.


peugeot_2_small.jpg

Peugeot 3008 SUV
Prisad med över 38 titlar. Peugeot 3008 SUV är en kraftfull, vass och elegant SUV med anmärkningsvärd väghållning och bästa säkerhet såväl i stadstrafik som utanför de vanliga vägarna. Den exklusiva och moderna kupén bjuder på högkvalitativa materialval och de allra senaste tekniska innovationerna.


peugeot_3_small.jpg

Peugeot  5008 SUV
En helt ny dimension. Nya Peugeot 5008 SUV imponerar stort med sin sportiga kaross, skarpa linjer och dynamiska köregenskaper. Den lyxiga kupén bjuder på ljudkomfort i toppklass och med möjlighet att anpassa inredningen kan upp till sju personer få plats vilket skänker gott om frihet oavsett behov.


peugeot_4_small.jpg

Peugeot 208
Smidigare citybil är svår att hitta. Peugeot 208 ger i sin uppdaterade version ett sportigt, självsäkert och elegant intryck. Med mycket personlighet och en genomarbetad stil bjuder denna bil på en lättkörd och stimulerande körupplevelse där du smidigt tar dig fram i såväl stadstrafik som på landsväg.

Peugeot erbjuder allt från smidiga citybilar och servicebilar till rymliga SUV:ar och fullutrustade tjänstebilar, allt för att kunna erbjuda dig en bil som är perfekt för just dina behov. Läs mer om Peugeots bilar på peugeot.se

Som medlem hos mäklarsamfundet har du alltid rabatt på ordinarie pris.
 

108 14%
208 (Ej GTi) 15%
2008 14%
308 12%
3008 12%
508 12%
5008 12%
Partner Rifter 12%
Traveller 12%


Kontakta din närmaste Peugeotåterförsäljare eller gå in på peugeot.se för ytterligare information.