Sökformulär

Samarbetspartners

Här finner du som medlem information och erbjudanden från våra samarbetspartners. Klicka på respektive företag för att läsa mer. 
 


BMW och Mini  När du älskar att köra! Få medlemsrabatt när du köper en ny BMW eller Mini. Läs mer om BMW eller MiniCanon  Hos Canon har du alltid 20% rabatt på våra printlösningar och 5% rabatt på kameror. Läs mer om Canon.Circle K  Circle K erbjuder bra villkor på företagskort för dig som är medlem i Mäklarsamfundet. Läs mer om erbjudandet.fastighetsmäklare utbildningFEI  FEI har ett växande utbud inom fastighetsutbildning i samarbete med Högskolan Väst. Här ingår bl a Sveriges kanske största och mest innovativa uppdragsutbildning till fastighetsmäklare.FEIHappyBoss – Erbjuder flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till företag i Sverige.Hemnet   Hemnet – Sveriges största bostadssajt.ITS Nordic – din helhetsleverantör inom IT. Vi ger dig bättre flyt och sänkta kostnader för IT, telefoni, och utskrifter.
Lexicon  Distansutbildningar för dig som vill bli fastighetsmäklare. 
MspecsMspecs  Satsa på ett stabilt och smidigt mäklarsystem
– så att du kan fokusera på affären.Nordic Choice Hotels  Leverantör till konferens- och hotelltjänster. Få 10% rabatt när du bokar din vistelse på Nordic Choice Hotels.Nordic Green EnergyNordic Green Energy  Nu får du som medlem i Mäklarsamfundet ett rabatterat pris när du tecknar avtal med Nordic Green Energy.
Peugeot – Vi har riktigt bra bilar som du kan köpa via ramavtalet eller leasa till ett förmånligt pris.
Ready DigitalReady Digital - Affärsdrivande digitala lösningar med 10% rabatt. Professionella webbplatser med smart API-koppling till Vitec och Mspecs. Digital annonsering, sökmotoroptimering, text/bilder/film.SensecSensec  Vad gör ni vid en otrygg situation? Skapa en tryggare arbetsmiljö med personlarm för mäklare.Svensk Mäklarstatistik – Aktuell prisstatistik för villor, bostadsrätter och fritidshus i Sverige.VolkswagenVolkswagen – Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag.

Med en fördelaktig rabatt har Ni nu möjlighet att köra en Volkswagen som varken kompromissar med kvalitet, körkänsla eller ekonomi. Oavsett vad era behov är så finns en Volkswagen-modell och en finansieringslösning för er verksamhet. 

Vilken Volkswagen passar Dig bäst?WebtopWebtop Solutions – Mäklarbranschens största leverantör av produktionsverktyg.
Willis Towers Watson – Marknadsledande i Sverige inom försäkringsförmedling och riskrådgivning. Vitec   Vitec – Programvaror för mäklarbranschen.Värderingsdata – Marknadens modernaste och mest kompletta mäklartjänst.Kontakta Anna From om du har frågor eller vill veta mer om våra avtal. 
Mobil: 070-180 90 39. E-post: anna.from@maklarsamfundet.se