Biktfadern
Nyhet Medlem 7 april 2022

Påsktävling – vinn en session av biktfadern

Mäklarsamfundet passar på att skicka med en tidig påskhälsning till alla medlemmar. Men inte nog med det, vi anordnar också en liten påsktävling. Se till att anmäla dig till årsmötet innan den 13 april med vår kod så är du med och tävlar om en session av konceptet biktfadern.

Våren står inför dörren och med det äggjakt, äggtabberas och funderingar om vad ägg egentligen hade med Jesus att göra. Vi på Mäklarsamfundet har slagits av rejäl påskfeber och i vår glädjeyra vill vi lotta ut en session biktfadern till någon av de medlemmar som kommer till vårt årsmöte på Ellery Beach House i maj.

Biktfaden är ett uppskattat och lite annorlunda utbildningskoncept som innebär att en av Mäklarsamfundets jurister kommer till ert kontor där ni får senaste nytt inom juridiken och får möjlighet att ”bolla” de frågor ni brukar diskutera men inte alltid har svaren på. Ett informellt samtal runt fikabordet där det är ni som till stor del styr innehållet.

Det enda du behöver göra för att tävla är att, från och med nu, anmäla dig till årsmötet innan onsdagen den 13 april. Men se till att skriva in koden ”påsk2022” i fältet för extra information när du anmäler dig.

Sista anmälningsdag är den 19 april så passa på att ta del av erbjudandet. Vi garanterar både ett fantastiskt årsmöte och ett givande pris!

Glad påsk önskar vännerna på Mäklarsamfundet.

Läs mer och anmäl dig här.