Quality Hotel Friends

Nordic Choice Hotels

​​​​​​​Du som är medlem i Mäklarsamfundet kan ta del av avtalsrabatt på alla 180 Nordic Choice Hotels. I tillägg till grundrabatten på alla Nordic Choice Hotels erhåller Mäklarsamfundet en extra hög rabatt på Quality Hotel Friends i Solna.

Läs mer om medlemserbjudandet här!

Just nu!

Hotellerbjudande för dina kunder. 
Hotellerbjudande för dig som ska sälja din bostad.

Välkommen till eventhotellet Quality Hotel Friends!

Sedan 31 augusti 2013 erbjuder hotellet logi och lokaler i en unik evenemangsmiljö i Arenastaden. Arenastaden ligger i Solna, norr om Stockholm, grannar med Mall of Scandinavia och med nationalarenan Friends Arena. Målsättning är att bli Arenastadens vardagsrum. Ett vardagsrum där du som reser till Arenastaden vilar upp dig efter en shoppingrunda i Mall of Scandinavia eller laddar inför konserten på Friends Arena. Vi erbjuder en ombonad och levande mötesplats. Ta en kaffe eller ett glas vin i lobbybaren Bar X, ät lunch eller middag i Brasserie X på 25:e våningen med oslagbar utsikt över Stockholm eller njut av vår frukostbuffé i In Between. 

Detta moderna hotell ligger intill Friends Arena och Mall of Scandinavia i Arenastaden, Solna. En 8-minuters tågresa från Stockholm. Arenastaden har goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang utöver det vanliga. Bland annat finns Sveriges första Disney Store och SF:s IMAX-biograf i Mall of Scandinavia. 

Hotellet erbjuder ett gym, 2 bastur och en restaurang på 25:e våningen. Wi-Fi är gratis. I alla rum på Quality Hotel Friends finns en platt-TV, en minibar och designerinredning. Samtliga rum har unika, runda fönster och ett eget badrum med dusch eller badkar. Det finns även familjerum med moderna väggsängar.

Restaurangen på våning 25 erbjuder en à la carte-meny och lobbyrestaurangen serverar lättare rätter. I den dagliga frukostbuffén ingår även ekologiska alternativ. Solnas tågstation ligger 600 meter från Quality Friends Hotel. Stockholm Arlanda ligger 30 minuters färd bort.

Besök vår vackra huvudstad och bo på nybyggda Quality Hotel Friends i Arenastaden i Solna. Den lekfulla hotellfasaden är designad av välkända arkitekter för att sprida en ljus puls över området. Med endast sju minuter från citykärnan är du nära till Stockholms sevärdheter, shopping, restauranger, kaféer och nöjen.

För ytterligare information och frågor kontakta:
Sara Hullegård
070-969 72 27
sara.hullegard@choice.se
Nordic Choice Hotels

Anna From
070-180 90 39
anna.from@maklarsamfundet.se
Mäklarsamfundet