Vi söker mäklarassistent till Innerstadsspecialisten

2022-06-20
Innerstadsspecialisten, Stockholm

Innerstadsspecialisten är ett mäklarföretag med tre kontor i Innerstan, i Vasastan, på Kungsholmen och på Södermalm. Nu söker vi en duktig mäklarassistent till vårt vackra kontor på centrala Kungsholmen, mittemot Rådhuset.  

Innerstadsspecialisten har ca 6% av marknadsandelarna i Innerstan och är kända för vår höga kvalitet, genomarbetade och vackra annonser och vårt engagemang och passion genom hela processen. Det är något vi är stolta över och jobbar hårt för att behålla. 

Idag är vi ca 5 mäklare och en mäklarassistent per kontor. Vi samarbetar på tvärs över kontoren och hjälper varandra när det behövs, men huvudsakliga stödet ges till det kontor där du sitter. 

Vi jobbar i system som Vitec, Diakrit och Tambur och har tv-skärmar från Tylöprint. Vi ser gärna att du är bekant med dessa system och har god datorvana (PC). Vi ser också gärna att du har arbetat ett par år som mäklarassistent eller mäklare tidigare, och har god kunskap om bostadsaffären.

Hur är du som person? 

- du trivs i en koordinerande och supporterande roll där du har möjlighet att göra skillnad för våra kunder

- du är en självgående och initiativtagande person som tycker om att ta eget ansvar och driva på processen

- du är en duktig administratör, hanterar gärna rutinuppgifter och har en förståelse för att det är de små skillnaderna som avgör hela bostadsaffären 

- du är professionell, lätt att umgås med och tycker om sociala kontakter. I ditt arbete kommer du ha kontakt med både kunder och bostadsrättsföreningar och är ett av våra ansikten utåt. Men lika viktigt är ju också att vi har kul tillsammans på kontoret! 

- du är prestigelös och en lagspelare som tycker om att samarbeta och stötta dit team. Vi jobbar alla tätt ihop och lyckas en lyckas vi alla 

Om du känner igen dig och tycker rollen låter intressant, kan du vara den vi söker! 
Ansök genom att skicka ditt CV eller hör av dig till:

Epost: kungsholmen@innerstadsspecialisten.se 

Tillbaka till Jobbforum