SMH Sundbyberg söker en koordinator

2023-03-22
Svenska Mäklarhuset, Sundbyberg

Vi letar efter dig som är en gillar att jobba med människor, har en god känsla för struktur och stor organisatorisk förmåga. Att jobba strukturerat och effektivt i högt tempo är en förutsättning för jobbet. Du kommer ha en central roll i mäklarnas affärer.

För oss är teamet och gruppkänslan viktigast av allt och när den biten fungerar brukar allt annat komma av bara farten. Du tycker om att ha roligt på jobbet tillsammans med utåtriktade och ambitiösa kollegor. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, administrativt lagd, social och har lätt att ta alla typer av människor, lösningsorienterad och duktig på att jobba med flera saker parallellt.

Vidare tror vi att du har god känsla för kund och- internservice och kan hålla många bollar i luften. Du har datorvana samt utmärkta kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Dina personliga egenskaper är viktigare än tidigare erfarenhet men är du bekant med yrket är det positivt.

Vi har funnits i området sedan 1996 och är en av de ledande aktörerna och du kommer jobba i ett team med sju personer. För oss är det viktigt att alla känner att de får göra sig hörda och bidra med nya tankar och idéer, men också att alla kollegor drar sitt strå till stacken. Vi hoppas att vår nya kollega är driftig med stor ansvarskänsla och gillar att få saker gjorda i en miljö med nära till skratt.

Du kommer att hjälpa fastighetsmäklarna med de administrativa arbetsuppgifterna som behövs i både förberedelser av nya försäljningar samt all hantering av kunder, banker samt administrativa uppgifter mellan kontraktsdag och tillträdesdagen. En del av jobbet är även att sköta marknadsföring för mäklare och vårt kontor, Instagram och Facebook.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din arbetsplats kommer vara på Sundbybergs torg 3 i Sundbyberg.

Gå in på https://karriar.svenskamaklarhuset.se/jobs/2558293-vi-soker-en-koordinator-till-vart-kontor-i-sundbyberg och bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 15 april men intervjuer sker löpande

Varmt välkommen att höra av dig!

För svar på frågor om tjänsten hör av dig till Josephine Kvist josephine.kvist@smh.se 073 029 60 06

Tillbaka till Jobbforum