Mäklarringen Nordvästra Skåne söker fastighetsmäklare!

2022-03-26
Mäklarringen, Nordvästra skåne / Helsingborg med omnejd

Vi består av ett sammansvetsat team som levererar extra ordinär mäklartjänst gentemot våra kunder. Vår tillväxt och framgång vilar på våra kunders förtroende och rekommendationer.

Oavsett om du är nyexaminerad eller erfaren mäklare, är det inställningen hos dig som person som är mest betydelsefullt. Allt är möjligt hos oss, som affärsmässighet handlar det om att göra det som blir bäst för kunden i det långa loppet. 

Hos oss finner du stora utvecklingsmöjligheter då vi premierar personlig utveckling, här kan för rätt person ges möjlighet att få vara med vid nyetablering på kommande kontors öppningar i andra kommuner!

Egenskaper hos dig

Vi söker dig som vill ingå i ett team, där du drivs av att förbättra och vara med och utveckla en verksamhet tillsammans med kollegor. Att du är ambitiös och ständigt drivs av att överträffa kundens förväntningar, samtidigt som du gillar att utmana dig själv. Som person behöver du även vara trygg med att arbeta självständigt och kunna ta ställning till egna initiativ, men givetvis även vara en lagspelare. Genom samarbete skapar vi framgång tillsammans.

Välkommen att söka jobb hos oss, självklart hanterar vi frågor och ansökan konfidentiellt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tillbaka till Jobbforum