Mäklarassistent

2023-02-22
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Huddinge

Gillar du att jobba i en social och serviceinriktad roll? Vill du även arbeta i ett nytänkande bolag som expanderar? Ansök då till att bli vår mäklarassistent!

Rollen som mäklarassistent: Vi söker dig med hög känsla för service, som
är noggrann och strukturerad. Med en positiv utstrålning och hjälpsamhet kommer
du dagligen att assistera och koordinera våra mäklare och kunder. Du är van vid och uppskattar en snabb och föränderlig verksamhet, där vi alla hjälps åt och gillar att jobba tillsammans. Du är duktig på kommunikation och socialt nätverkande både i den fysiska och virtuella världen

Vidare är du en problemlösare och är snabb på att ställa om för att hjälpa till där
det behövs, oavsett om det är att fylla på papper i skrivaren eller hjälpa en
kollega. För att passa in i rollen är det därför viktigt att du är samarbetsvillig och prestigelös. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att vara administrativa, du bör därför vara strukturerad och vara den i teamet som är duktig på att ha ordning och reda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Assistera fastighetsmäklarna
- Administrativa uppgifter som inköp, objektbeskrivningar

Din bakgrund: Det är även meriterande om du är utbildad mäklarassistent eller har branscherfarenhet men dina personliga egenskaper och annan relevant erfarenhet värderas högt. Vi ser gärna att du byggt din erfarenhet i någon typ av säljorganisation eller annan snabbrörlig verksamhet.

Vilka är vi? Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är idag Sveriges snabbast växande mäklarkedja. På kontoret i Huddinge sitter vi ett härligt gäng som gillar att ha roligt tillsammans. Hos oss har vi högt i tak och en familjär atmosfär. Vi är stolta över den trygghet, personlighet och kunskap som vi förmedlar till våra kunder. Dessutom är vi en del av Länsförsäkringsgruppen med både bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak.

Ansökan Skicka in din ansökan redan idag, då vi jobbar med löpande urval.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

LÄNK TILL ANNONS: https://www.lansfast.se/jobba-med-oss/lediga-tjanster/ledigt-jobb/?maklarassistent-till-stockholm-huddinge&s=172207

/Håkan Korkmaz, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Telefon: 0704-22 33 36 | hakan.korkmaz@lansfast.se

Tillbaka till Jobbforum