Avsnitt 15 – Privatekonomi & bostadsbubbla

I avsnitt 15 av bostadspodden Tak över huvudet är temat privatekonomi och bostadsköp. Nordeas privatekonom Ingela Gabrielsson resonerar kring bostadsbubblans varande eller icke varande, bostadsköparnas förväntningar på bostadsprisernas och bostadsräntornas utveckling de kommande 12 månaderna, amorteringskravet och kanske den viktigaste frågan av dem alla – hur man ta sig in på bostadsmarknaden. Ingrid Eiken pratar om nyttan och vikten av att Mäklarsamfundets medlemmar, fastighetsmäklarna, deltar i undersökningar. I Fråga juristen med Mäklarsamfundets biträdande förbundsjurist Louise Lundqvist, klargör hon vad som gäller upphovsrättsligt vid publicering av foton i bostadsannonser.


Lyssna här

Tidsangivelser
01:53 – Ingrid Eiken pratar om nyttan och vikten av att Mäklarsamfundets medlemmar, fastighetsmäklarna, deltar i undersökningar.
05:42 – Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea, ger sina bästa tips om bostadsköp och privatekonomi. 
19:58 – I Fråga juristen klargör Louise Lundqvist vad som gäller upphovsrättsligt vid publicering av foton i bostadsannonser.

Trevlig lyssning!

Tak över huvudet presenteras i samarbete med Team8 – smarta IT- och telekomlösningar för mäklare och andra som vill effektivisera sin vardag.