Sökformulär

”Vi vill erbjuda våra kunder det allra bästa”

<< Tillbaka till nyhetsbrevet


9 november 2017I dagarna gick Mäklarringen ut med ett pressmeddelande om att mäklarna Stefan Aydin och Johannes Aydin blir nya kontorsägare för distriktet Botkyrka/Salem. I en intervju berättar Stefan om valet att starta kontor och vad som driver honom i hans yrkesroll.


Du och din bror Johannes Aydin har nyligen startat ett Mäklarringen-kontor i Botkyrka/Salem, hur kommer det sig att ni valde att starta ett eget kontor?
– Efter att ha jobbat i många år i ett stort företag kändes det naturligt att ta nästa steg i karriären. I en egen verksamhet är det lättare att sätta sin personliga prägel, och det är precis det mäklaryrket kräver; personlig service. Oftast är ett husköp ett stort steg i livet. Därför kan jag tillsammans med min bror på eget bevåg forma framtidens mäklarkontor i Botkyrka med vårt vinnande koncept som jag så många gånger prisats för.

Hur går det med uppstarten?
– Uppstarten rullar på för fullt. Prio ett är att hitta ett lämpligt kontor. Att starta eget är kul och spännande. Det ger en nykick som man oftast behöver i alla yrken. Vi ser över alla möjligheter och alla former för att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Vi har ju den möjligheten idag, att forma kontoret som vi vill.

Vad är det som driver dig i ditt jobb?
– Det personliga mötet driver mig. Varje ny kund är en ny historia och en ny möjlighet. Att få vara den drivande personen i dennes husförsäljning och husköp är spännande. Vi säljer ett hus som ska bli någons hem.

Hur ser bostadsmarknaden ut i Botkyrka/Salem och hur har den förändrat under de senaste 5 åren?
– Stockholm växer och Botkyrka växer också. Det har varit en kraftig uppgång av priserna speciellt de senaste fem åren då fler velat köpa sin egna bostad och bankerna har varit generösa. Nu börjar vi få en stabilare marknad, detta tack vare tuffare krav från bankerna. I Hallunda-Norsborg där en etta kostade en halv miljon 2010 får man nu lägga det tredubbla: 1,5 miljoner kronor.

Beskriv ditt drömboende!
– Mitt drömboende är en stor villa med sjöutsikt.Caroline Berg
Redaktör