Sökformulär

Vi valde Lexicon University och LTU:s fastighetsmäklarutbildning

<< Tillbaka till nyhetsbrevet


14 december 2017


Möjligheten att kunna läsa Luleå tekniska universitets välrenommerade Fastighetsmäklarutbildning som uppdragsutbildning gjorde valet enkelt, menar några av deltagarna på Lexicon University och LTU:s Fastighetsmäklarutbildning.


Vi kommer från Luleå, Malmö, Stockholm och Nyköping och har klasskompisar från hela Sverige. Tack vare distansupplägget, där fysiska seminarieträffar varvas med webbföreläsningar som spelas in, kan vi studera på vår hemort och arbeta parallellt, det är flexibelt och bra.

Att följas åt i en klass och få varva praktiska gruppuppgifter med akademiska kunskaper ger en god förståelse för mäklaryrket och den bransch vi skall arbeta i. Det är en annan anledning till att vi valde denna utbildning.

Torsdag 11 januari 2018 är nästa start för Fastighetsmäklare 120 hp, en 18 månaders distansbaserad akademisk utbildning i samarbete mellan Lexicon University och LTU som ges i Stockholm och på distans. Utbildningen som riktar sig till morgondagens mäklare och har en praktisk inriktning med sälj och etik i fokus.

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla sig här>>

Lexicon