Sökformulär

TrädgårdsMakeover – Maximera affären med det glömda rummet

<< Tillbaka till nyhetsbrevet


2016-05-04


Numera är det närmast en självklarhet att städa, fixa och styla sitt hem inför en försäljning. 80% stylar insidan och 60% tar professionell hjälp. Men av någon anledning glöms ofta utsidan bort. Helt oförklarligt – speciellt för alla som tror på kärlek vid första ögonkastet.


Det är ingen slump att en av de mest sökta ordet på Hemnet är ”uteplats”. För några år sedan intervjuade Husqvarna 5 000 villaägare i 9 länder och kom fram till att en välskött trädgård kan öka värdet på hela fastigheten med upp till 13%. Även här lyftes värdet av uteplatsen fram som viktigast.

Det fick TrädgårdsMakeovers grundare Mats Hedenby att fundera över bästa sätt att göra ordning trädgården inför en försäljning.

– Vad är det konkret i trädgården som kan öka värdet på fastigheten. Vilka åtgärder är smartast och mest effektiva att utföra?

Svaren resulterade i den första TrädgårdsMakeovern 2013. Idag har metoderna förfinats efter feedback från 100-tals kunder och mäklare.

– Tillsammans med inblandade kan vi konstatera ett tydligt positivt samband mellan en TrädgårdsMakeover och försäljningspriset, säger Mats Hedenby. 

Som mäklare det enkelt att anlita TrädgårdsMakeover eftersom företaget tar hand om alla praktiska och ekonomiska bitar. Det svårt att hitta ett enklare sätt att göra en bra affär.

Vill du veta med om TrädgårdsMakeover? Klicka här eller ring 010-102 41 00.

Vill du läsa Husqvarnas pressrelease om trädgårdseffekten? Klicka här.