Sökformulär

Svensk Fastighetsförmedlings nya vd

<< Tillbaka till nyhetsbrevet

2015-09-17

Branschens ständiga utveckling och de intressanta människorna lockade Tanja Ilic att axla rollen som ny vd för Svensk Fastighetsförmedling. Trovärdighet, ökad rörlighet och kundfokus är några av de branschfrågor som hon tycker är extra viktiga.

Vad var det som lockade dig med branschen och har du någon tidigare erfarenhet av fastighetsmäkleri?
– Jag har använt mäklartjänster många gånger men inte arbetat som mäklare. Jag lockades främst av att det är en bransch som ständigt utvecklas och att den består av många intressanta människor. Kunderna finns från norr till söder och vi jobbar med en av de största affärerna de flesta människor gör i sina liv - köpa eller sälja en fastighet.

Nu har du snart varit vd för Svensk Fastighetsförmedling i en månad, hur har det varit hittills och vilka första intryck har du fått?
– Att det finns en massa styrka och vilja i företaget och att vi har många duktiga mäklare som gör ett fantastiskt jobb varje dag!

Finns det någon branschfråga som känns extra angelägen för dig?
– En rörlig och fungerande bostadsmarknad så att människor får möjlighet att flytta och bo där de vill. Trovärdigheten för mäklartjänsten är ett annat ständigt tema som jag tror vi i branschen måste jobba med hela tiden. Det är viktigt att hålla fokus på det vi gör, alltså själva mäkleriet och att följa våra kunder hela vägen. Det vi kan påverka i vardagen i det lilla och i det stora, vara en ledstång för våra kunder.

Vad har du för visioner och mål för Svensk Fastighetsförmedling, på lång respektive kort sikt?
– Jag har precis börjat så jag får återkomma med ett mer konkret svar. Det finns många frågor som engagerar och som vi bör ta tag i. Först och främst fokusera på det vi kan påverka och stärka våra relationer med kunder, medarbetare och att stärka franchisetagarna.

Beskriv ditt drömboende!
– Jag är lycklig lottad och har mitt drömboende. Men ibland, beroende på dagsform, vill jag dock bo i bergen med ”ski in ski out” och ibland vid havet ”sail out sail in”!

Caroline Berg
Redaktör
Puff profilintervju Tanja Ilic