Sökformulär

Sensec Personlig Säkerhet AB inleder samarbete med Mäklarsamfundet

9 maj 2018

Sensec Personlig Säkerhet AB och Mäklarsamfundet har ingått ett samarbetsavtal för att öka tryggheten och säkerheten för landets fastighetsmäklare. Sensec erbjuder säkerhetslösningar som enkelt kan implementeras i vardagen.

Samarbetsavtalet gör det möjligt för alla Sveriges mäklarbyråer att öka säkerheten för sina mäklare med Sensecs tjänster som de får till ett rabatterat pris.

– Vi ser en tydlig trend på flera nya områden och branscher där man efterfrågar möjligheten att smidigt kunna larma polis, väktare eller en kollega. Vi kommer nu under våren tillsammans med Mäklarsamfundet ta ett grepp för att trygga vardagen för alla Sveriges mäklare, säger Anders Segerström, VD på Sensec Personlig Säkerhet AB.

Mäklarsamfundet samlar över 80 procent av mäklarkåren och arbetar för att utveckla och förbättra mäklartjänsten. En del i det arbetet är att ta fram och skapa samarbeten med olika aktörer för att underlätta i mäklarnas vardag.

– Våra medlemmar, landets fastighetsmäklare, möter dagligen människor i sitt arbete och det kan hända att man blir utsatt för obehagliga och hotfulla situationer. Vi har därför inlett ett samarbete med Sensec för att kunna erbjuda mäklarna en enkel och trygg säkerhetslösning, säger Anna From, marknadsansvarig på Mäklarsamfundet.

Läs mer om erbjudandet här.

För ytterligare information kontakta:

Anders Segerström, VD, Sensec Personlig Säkerhet AB (Publ), 070-875 14 12 eller besök bolagets hemsida; www.sensecps.se

Anna From, marknadsansvarig, Mäklarsamfundet, 070-180 90 39, anna.from@maklarsamfundet.se.