Sökformulär

Podcast Tak över huvudetVi lever i en tid där bostadsbristen är ett av de allra största samhällsproblemen. När tillgången inte möter efterfrågan skruvas tempot upp samtidigt som priserna ökar, och allt mer villrådiga bostadskonsumenter hamnar i kläm. Vilket ansvar har egentligen fastighetsmäklarna i allt det här? Varför har fastighetsmäklarna både en egen tillsynsmyndighet och egen lagstiftning? Vilket ansvar har du som konsument? Hur kommer det sig att vi hamnat här? Hur ska man ha råd att bo i framtiden? Och kan man verkligen inte bygga ett nytt höghus utan att ”förstöra” en stads kulturvärden? Vi svarar på frågorna många ställer sig, nyanserar debatten och går på djupet!

Följ oss på Instagram #takoverhuvudet, gilla Mäklarsamfundet på Facebook, Twittra till Josefine Uppling, @JUppling eller till Mäklarsamfundet @maklarsamfund1.

Här ser du alla avsnitt av Tak över huvudet men varje avsnitt har också sin egen sida. Där kan du läsa mer om de ämnen som diskuteras i avsnittet och hitta relevanta länkar.


Följ via RSS
Följ på ITunes

AVSNITT

20. Bomarknaden 2016 – Så gick det
Lyssna här

19. Digitaliseringsfeber
Lyssna här

18. Bostadsmarknad för alla
Lyssna här

17. Så gör du succé
Lyssna här

16. Rapport från kundombudsmannen
Lyssna här

15. Privatekonomi & bostadsbubbla
Lyssna här

14. Optionsavtal, robotar & Mats
Lyssna här

13. Förutsättningar för att lyckas
Lyssna här

12. Talentism Is the New Capitalism
Lyssna här

Lyssna på tidigare avsnitt från första säsongen här.