Sökformulär

Mikaela Källgren valde Lexicon University's fastighetsmäklarutbildning

<< Tillbaka till nyhetsbrevet


7 december 2017

Torsdag 11 januari 2018 är nästa start för Fastighetsmäklare 120 hp, en 18 månaders utbildning i Stockholm och på distans.

Lexicon University samarbetar med Luleå tekniska universitet med denna distansbaserade uppdragsutbildning, specialanpassad för blivande mäklare som vill bli duktiga säljare och hjälpa människor att hitta hem.

Mikaela, som snart gått halva utbildningen, säger att valet var enkelt:

”Ja, konceptet med Lexicons uppdragsutbildning passar mig perfekt då huvuddelen av utbildningen sker på distans via webben under kvällstid och alla föreläsningar spelas in så jag kan lyssna och repetera när och var jag vill. Det är mycket flexibelt och jag kan fortsätta arbeta deltid parallellt med studierna - det ultimata alternativet att följa sin dröm tycker jag”

Mikaela och kurskamraterna har blivit en sammansvetsad grupp som utbyter erfarenheter inför webinarier och tentor och stöttar varandra så mycket som möjligt.

”Att studera i en mindre grupp där de akademiska kunskaperna varvas med verklighetsnära övningar har gjort utbildningen personlig och värdefull. Jag känner mig lyckligt lottad som fått denna chans”.

Utbildningen riktar sig till morgondagens mäklare och har en praktisk inriktning med sälj och etik i fokus vilket efterfrågas av mäklarbranschen.

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här.

Lexicon