Sökformulär

Mäklarsamfundets medlemmar i ny webbtv-serie om bostadsmarknaden

2016-05-03


Flera av Mäklarsamfundets medlemmar är med i Hemnets dokumentärserie om bostadsmarknaden Dröm Dig Hem som har premiär idag den 3 maj.


I 80 webbvänliga avsnitt får tittaren följa med bakom kulisserna på bostadsmarknaden och träffa köpare, säljare och mäklare från Sveriges alla håll och kanter. Programmet slår ett slag för mäklaryrket och visar hur mäklarna arbetar för att få en bostadsaffär att gå i lås.

I de första berättelserna ser vi hur Mäklarhusets Bengt Pettersson i Hagfors “tar världen till Värmland” och hur ett ungt par hävdar att deras mäklare, Pär Schröder från Fastighetsbyrån, är Gävles bästa mäklare. Vi får hänga med på visning med Jörgen Olsson från Ekenstam som visar en lägenhet med Stockholms kanske finaste utsikt. Vi får också hänga med fastighetsmäklaren Niclas Gustavsson, Mäklarhuset, som gör sin kund “riktigt paff” med sin värdering. 

Storyfire som producerar Dröm Dig Hem har några av Sveriges mest erfarna tv-producenter i sitt team, som bland annat har varit med och producerat program som Idol och Äntligen Hemma. De samarbetar med Hemnet, som även är sponsor till serien.

Programserien kommer att fortsätta spelas in och sändas löpande under de kommande månaderna och det är därför inte försent att vara med i Dröm Dig Hem. Kontakta Kajsa Mellgren (kajsa.mellgren@storyfire.se), castingansvarig, för mer information.

Läs pressmeddelandet om Dröm Dig Hem här.