Sökformulär

Mäklarsamfundets 100-årsjubileum Malmö

2019 fyller Mäklarsamfundet 100 år, men firandet startar redan nu. Vi kommer snart till en ort nära dig! Med oss har vi inspirerande föreläsningar och rykande färsk kunskap från våra jurister. Vi avslutar med en trerätters middag och dryck. Jag själv följer med och det gör också Hemnet, som kommer berätta mer om marknadsläget.

Hoppas vi ses!
Björn Wellhagen, VD Mäklarsamfundet

Boka dig till den dag och ort som passar dig bäst!

30 oktober Göteborg, Clarion Hotel Post
6 december Malmö, Clarion Hotel & Congress Malmö Live
24 januari Växjö, Quality Hotel Royal Corner
21 februari Sundsvall, Quality Hotel Sundsvall
21 mars Luleå, Clarion Hotel Sense
11 april Örebro, Clarion Hotel Örebro

Dagen startar kl 12.00 med lunch. Därefter får du en inspirationsföreläsning om entreprenörskap av Paolo Roberto. Mäklarsamfundets jurister ger dig det senaste inom mäklarjuridiken och Björn Wellhagen berättar om vår historia och våra framtidsplaner. Hemnet är också på plats för att ge sin syn på marknadsläget. Dagen avslutas med en trerätters middag och dryck.

Pris endast 300 kr exkl moms för dig som är medlem (gäller även studentmedlem). Antalet platser är begränsat. Övriga är välkomna i mån av plats för 2 100 kr exkl moms.

PS. Den 16 november är det Branschdagen på Berns Salonger i Stockholm. Jubileumsåret avslutas med en Galamiddag på Stadshuset den 24 maj. Mer information kommer!

Mer info och anmälan

Datum: 
torsdag, december 6, 2018 - 12:00