Sökformulär

Mäklarsamfundet i Almedalen

<< Tillbaka till nyhetsbrevet


2016-06-30

Nästa vecka åker Mäklarsamfundet till Almedalen för att ta del av den aktuella bostadsdebatten och medverka i en rad seminarier.

– Det är roligt att fastighetsmäklarnas perspektiv efterfrågas i allt större utsträckning, det är ju den yrkesgrupp som träffar flest bostadskonsumenter och därför har bäst koll på bostadsmarknaden ur ett konsumentperspektiv, säger Ingrid Eiken, VD på Mäklarsamfundet.

Antalet arrangemang i Almedalen ökar varje i år, hela 3700 programpunkter finns med i årets upplaga av Almedalskalendariet, se hela här:

http://www.almedalsveckan.info/event/list/

Mäklarsamfundet anordnar inga egna arrangemang i Almedalen men medverkar i ett tiotal seminarier anordnade av bl a byggbolag och banker på bostadstemat eller teman som angränsar till bostadsfrågan. Josefine Uppling, analys- och kommunikationschef och Ingrid Eiken, VD passar dessutom på att spela in ett poddavsnitt, ”Tak över huvudet – Almedalsspecial”.

I avsnittet medverkar beslutsfattare med påverkan på bostadsmarknaden, och podden skickas ut till alla medlemmar veckan efter Almedalen.