Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Vi växer och söker ytterligare Mäklare till vårt team i Göteborg!

Nu söker vi en grym fastighetsmäklare som vill arbeta på ett spännande företag i expansiv fas för att stärka vårt team! 

 

Om Dig

Ditt uppdrag blir att sköta hela säljprocessen och stötta våra kunder från intag till kontraktsskrivning i redan befintliga affärer likväl som de egna du tar in.
Du är givetvis registrerad fastighetsmäklare och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp och ta ett eget ansvar för planeringen och genomförandet av dina uppgifter. Har du goda ledaregenskaper är detta något som kan leda till spännande möjligheter i ett växande bolag.
Du behöver kunna hålla många bollar i luften då arbetet innebär att sköta flera affärer på en gång. Vidare har du gedigen datorvana, erfarenhet i MSPEC samt utmärkta kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan. Dels på egen hand, men också via dina kunder och oss på kontoret.
 

Dina ansvarsområden

Förmedla bostadsrätter, villor och fastigheter
Följa publicerade objekt i MSPEC, Hemnet, Blocket, Sociala medier mm 
Genomföra visningar, intagsbesök, fotograferingar mm
Arbeta med befintliga kunder och söka nya via e-mail, reklamutskick, telefon och personligen
Komplettera akter, journaler och visningsmaterial
 

Om Oss

H mäklare AB är en etablerad mäklarfirma som riktar sig mot försäljning av fastigheter, bostadsrätter, villor och företag i Göteborg med omnejd.
Vi är inne i en expansiv fas som präglas av en arbetsmiljö med högt till tak och korta beslutsvägar, allt i en kreativ anda. Här väntar många nya spännande utmaningar
Vår främsta strävan är att ge våra kunder stöd genom hela sälj- och köpprocessen och alltid bemöta dem med konstruktivitet och de bästa lösningarna. 
Vi har 30 års erfarenhet och kunnande inom fastigheter, bostadsrätter, villor och företag. Vi är registrerade och godkända hos fastighetsmäklarnämnden och medlemmar i Mäklarsamfundet.
För bostadsrätter och fastigheter har vi ett brett kontaktnät som innefattar allt från banker, jurister och oberoende besiktningsmän till inredare, hantverkare och städfirmor.
Till företag har vi ett kontaktnät som omfattar allt ifrån livsmedelsgrossister, finansiering samt helhetsleverantörer inom koncept och projekteringar.
 
Vi ser fram emot Din ansökan samt CV, skicka den till Katri Markovic, katri@hmaklare.se
 
För mer information om tjänsten, kontakta:
Hakan Demir, 0705-53 53 62