Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Praktikant till Upplands Väsby

Vägen till en framgångsrik mäklarkarriär börjar troligen med en bra praktikplats. Vi vill erbjuda dig att söka den möjligheten. Därför söker vi praktikant till Svenska Mäklarhuset Upplands Väsby.

Svenska Mäklarhuset finns väl representerat i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. Vi växer så det knakar och vill hitta rätt personer som vill vara med och bygga vidare. Vi är ca 150 personer fördelat på ca 30 butiker.
Du vill ha den bästa framtida arbetsplatsen och vi vill ha de bästa medarbetarna. Därför kommer vi ge dig innehållsrik praktiktid som ger dig möjligheten att utvecklas till en framgångsrik mäklare. Du kan alltså ansöka oavsett i vilket skede av studierna du befinner dig men vi rekommenderar att du kommer ut i praktik tidigt så att du kan skaffa dig förståelse för det hantverk som mäkleri innebär.
Du kan ansöka om att göra del av praktiken eller alla tio veckorna. Vi tror att det är bra att du väljer blivande arbetsgivare aktivt, så att när du sen är anställd, är trygg i det valet. Gemensamt kommer vi överens om lämpliga dagar, veckor och tid i största allmänhet. Dina studier kommer såklart i första hand.
Som praktikant på Svenska Mäklarhuset får du en värdefull praktisk utbildning. Du får en fadder som ser till att du får en inblick i en mäklares spännande vardag under ett välkänt varumärke. Du får lära dig konceptet Bäst på visningar och naturligtvis de moment som Fastighetsmäklarinspektionens kräver för registrering. Vårt mål är att efter en väl genomförd praktiktid och dina slutförda studier erbjuda dig anställning som fastighetsmäklare. Vi tror inte att du är färdigutbildad bara för att du fått din registrering utan då påbörjar du din introduktionstid och får bl. a gå Svenska Mäklarhusets business school. Vår filosofi är att om du är trygg och rätt rustad kommer du göra bra affärer.
Som person är du en öppen, intresserad lagspelare som gillar kommunikation mellan människor – egenskaper som gör att du kommer trivas bra tillsammans med oss och kunderna! För dig som har en långsiktig plan att bli franchisetagare är Svenska Mäklarhuset företaget! Här finns verkligen de möjligheterna!
Från maj 2017 sitter vi i nya fina lokaler och är ett trevligt glatt gäng som lägger stor vikt vid personligt engagemang och proffsigt bemötande.

Mer information och ansökan
Jonas Dackman på telefon: +46 734-154 000 eller jonas.dackman@smh.se svarar gärna på frågor om tjänsten. Du söker tjänsten genom att gå in på https://svenskamaklarhuset.se/karriar/ och klicka Lediga tjänster och därefter Sök tjänsten
Välkommen till oss! Vi ser fram emot att höra av dig!