Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Mäklare sökes i Karlstad

Kom till Sveriges snabbast växande mäklare. Vi är en unik mäklare. Inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi gör det som ett schysst, värderingsstyrt företag.

Vår bobutik i Karlstad växer och vi satsar på att bli marknadsledande. Vi söker nu en ny mäklare som är såväl en bra mäklare, som en bra människa. Är du dessutom en person som gillar att göra affärer samtidigt som du arbetar med fokus på kvalitet, service och långsiktighet i relationerna med säljare och köpare passar du extra bra hos oss. Du kan vara nyexaminerad eller ha flera års erfarenhet, det som vi tycker är viktigt är att du passar in i vårt gäng och är beredd att lägga stort engagemang i jobbet.

Som mäklare hos oss stöttas du av ett starkt varumärke som står för förtroende och trygghet. Du kommer till ett kontor med ett härligt gäng som trivs tillsammans och har roligt på jobbet. Samtidigt ställer vi höga krav på oss själva och varandra när det gäller driv och kvalitet. Vi har dessutom ett väl upparbetat samarbete med vår bank som sitter i lokalen intill.

Känner du nu att du är personen vi söker?
Skicka ditt CV och några rader om dig själv till maria.ekangen@lansfast.se.
Kontakta Maria Ekängen för mer information på tel: 070-775 04 95.

Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt men senast den 2017-11-24.

Urval sker löpande och givetvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt.