Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Mäklande Försäljningschef/Kontorschef till SMH Hägersten

Du som älskar att leda personal, göra affärer som leder till nöjda kunder, är energisk, sprider positiv energi, gillar att jobba i och med team, har ambitionen att göra ett jobb att vara stolt över och har förmågan att jobba med struktur - här är jobbet för dig!

Du har god erfarenhet som fastighetsmäklare. Sannolikt har du funderat en del kring hur du ska ta nästa steg i mäklarkarriären och kommit fram till att leda och utveckla andra till framgång är det du vill och brinner för. Du kommer fortsätta göra det du gillar; dvs möta kunden i mäkleriet och samtidigt ta nästa steg inom ledarskapet, kanske på väg mot framtida franchisetagande?
Den samlade erfarenheten på kontoret kommer hjälpa dig igång och stötta dig i din utveckling. Vårt fina kontor präglas av människor med stort engagemang och skön stämning. Tillsammans med dig ska vi växa ytterligare!

Området Hägersten/Liljeholmen är omåttligt populärt, ett stort område med allt från fina sjöutsiktsvillor i Mälarhöjden till sekelskifte i mysiga Midsommarkransen och nyproduktion längs kajen i Liljeholmen.

Utöver att du mäklar är några av dina ansvarsområden:
  • Hålla veckomöten med personalen
  • Hålla i säljträningar
  • Hålla i månadsmöten
  • Delta i ledningsgruppsmöten 1 gång/månad
  • Daglig individuell coaching
  • Budgetansvar, marknads- och aktivitetsplanering för kontoret
  • Personalansvar
Vi är noga med att skapa rätt gruppsammansättning och hitta rätt person till rollen, därför kommer de sökande som är med i slutfas gå igenom en individanalys. Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt. Tveka inte, hör av dig idag genom att ringa eller mejla Linda. Rekrytering sker löpande.

Svenska Mäklarhuset finns väl representerat i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. Vi växer med förnuft och vill hitta rätt personer som vill vara med och bygga vidare. Vi är ca 130 personer fördelat på ca 30 butiker. För dig som har en långsiktig plan att bli en duktig ledare är Svenska Mäklarhuset rätta företaget med våra utbildningar inom försäljning och ledarskap, våra sammankomster och stödet från huvudkontoret.
Välkommen att kontakta: linda.lewin@smh.se eller 076 555 61 10