Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Kontorschef/delägare till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Tyresö

Välkommen till Sveriges snabbast växande fastighetsmäklarkedja. Vi är en unik mäklare. Inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi gör det som ett schysst och värderingsstyrt företag. När svenska folket via SKI fick välja den mäklare de upplevde som bäst så valde de för andra året i rad att rösta fram Länsförsäkringar Fastighetsförmedling till Sveriges bästa mäklare. Vi är idag Sveriges tredje största mäklarkedja och siktar vidare mot högre höjder. 

Vi söker nu en driven person som delar vår vision att göra vårt kontor i Tyresö till ett av de ledande kontoren på marknaden. Vi ser gärna att du blir delägare i kontoret men också att du är beredd att ta ett helhetsansvar för den dagliga driften. Du kommer in i Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med allt vad det innebär av fördelar av ett starkt huvudkontor men du kommer även in i en mindre koncern som är delägare i ett flertal LFF kontor. Tillsammans med de andra kontoren kommer du att få hjälp med planering, rekrytering, evenemang, callcenter, assistenter, crm osv.

De första åren tror vi att du kommer att jobba halvtid som mäklare och halvtid som kontorschef.

I dina arbetsuppgifter ingår personalledning, rekrytering, budgetansvar, långsiktiga kundrelationer, nykundsbearbetning, marknadsföring, kundevenemang, interna tävlingar mm. Företaget kommer i och med din anställning att gå in i en expansiv fas, där vår prioritet är att öka omsättning och marknadsandelar

För att lyckas med det tror vi att vi måste skapa ett attraktivt lag med god teamkänsla, ett öppet feedbackklimat och en anda som genomsyras av hårt arbete och mycket glädje samt att skapa förutsättningar för utveckling för var och en i vårt team. Denna målsättning gör att du som chef måste vara en lyhörd glädjespridare med stor förmåga att entusiasmera dina blivande kollegor. Vidare tror vi att du är driven, ambitiös och målmedveten. Du är tävlingsorienterad och triggas av högt uppsatta mål. Du har god förmåga att skapa tillit och kommunicera våra värderingar.

Krav:
Vi vill att du idag arbetar som fastighetsmäklare. Du behöver inte vara chef idag, vi kommer att internutbilda dig under den första tiden hos oss.

Anställningsform:
Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst.

Tillträde:
Vi ser dig gärna på plats så snart som möjligt, om du är den bäst lämpade kandidaten, kan vi dock vänta lite till.

Lön:
Fast månadslön för att vara kontorschef samt ca 30% i provision för det du själv omsätter.

Ansökan:
Skicka din ansökan till magnus.jopevi@lansfast.se senast den 15/12. I din ansökan vill vi att du lägger stort fokus på ditt personliga brev och så utförligt som möjligt beskriver varför du skulle vara rätt person för oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.