Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Stockholm

Vill du arbeta som fastighetsmäklare hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Vill du ha en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult. Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en fastighetsmäklare. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär arbete med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, rådgivning till spekulanter samt värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Vem är du?
Vi ser att du är registrerad fastighetsmäklare med tidigare erfarenhet av förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter. Är du dessutom skogligt- eller lantbruksakademiskt utbildad ser vi det som meriterande. Du har en affärsmässig inställning, är van att jobba proaktivt mot kunder och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.
Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?
För andra året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp tio utav Sveriges alla arbetsgivare och inom alla branscher.
Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser. Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas till en av Sveriges bästa fastighetsmäklare. -  Välkommen att växa med oss!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-09-30.
Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorsenhetschef Bodil Paulin , tel. 070-555 09 77 alt. bodil.paulin@lrfkonsult.se

Fackliga representanter
Unionen,   Pär Wiklund,      tel. 063-15 71 21
SACO,      Maria Bellskog,  tel.  060-67 88 03

Länk till ansökan välj Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Stockholm.