Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Fastighetsmäklare till Håbo/Bålsta

Håbo/Bålsta växer snabbt och det gör vi med!

Vi söker nu fler fastighetsmäklare och franchisetagare för de som
vill utvecklas med oss på vår marknad. Vi har funnits i kommunen sedan 2003 och har en marknadsandel på ca 20%. Oavsett om du har längre erfarenhet eller är en nyexaminerad mäklare som längtar att få komma igång snabbt vill vi hälsa dig välkommen att bli del av vårt team. Vårt kontor ligger med bra läge i centrala Bålsta. Eftersom vi har funnits många år på marknaden har vi goda samarbeten med banker och samarbetspartners, så alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss finns, är du redo?


Om HusmanHagberg
Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 380 medarbetare, utspridda på 90 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har roligt
samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Vi är en av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Välkommen att kontakta franchisetagare Nina Strange på nina.strange@husmanhagberg.se alternativt 0704- 38 27 89 för mer information.

Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.
Stort lycka till!