Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Fastighetsmäklare till Ekerö

Driven fastighetsmäklare sökes till vårt nya kontor på Ekerö. Här finns möjligheternas marknad för en fastighetsmäklare – allt ifrån villor med vackra sjölägen, till landsbygd och tätbebyggda områden. Bara 25 minuter från Stockholms city och dessutom permanent båttrafik. Vi är inne i en expansiv fas och ser optimistiskt på framtiden, bland annat med tanke på utbyggnaden av E4:an.
Vi är ett härligt gäng med många års erfarenhet i branschen som vill ge dig rätt förutsättningar för att lyckas. Att jobba på Mälaröarna är oerhört varierande och fantastiskt kul.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är etablerat på Destination Ekerö som är en nybyggd fastighet som inrymmer Café, Färgbutik, Bokföringsbyrå, Restaurang och företagshotell. Fastigheten har adress Ekerövägen 51 + 53 och är nyligen uppgraderad till A-läge
Vi söker dig som är utbildad fastighetsmäklare och vill ta ditt nästa steg i karriären. Vi strävar hela tiden efter att vara marknadens mest attraktiva arbetsgivare och månar om att ge dig de rätta verktygen för att nå din fulla potential.
Säljträning och personlig coachning är ett naturligt inslag i vår vardag och för rätt person finns även karriärmässiga utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga anställningsvillkor.
Vill du investera i oss, så investerar vi i dig.
Låter det intressant? Välkommen att ta en konfidentiell kontakt med franchisetagare Fredrik Drougge, tel. 070-560 1970, eller skicka din ansökan till fredrik.drougge@lansfast.se. För mer information går det också bra att kontakta rekryteringsansvarig Josefin Johansson, tel. 073-441 04 06.