Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Fastighetsbyrån söker två jurister till huvudkontoret

Om kontoret

Swedbank Fastighetsbyrå AB är ett dotterföretag i Swedbankkoncernen och franchisegivare till landets största fastighetsmäklarkedja. På huvudkontoret arbetar 45 personer som leder, driver och supportar en franchisekedja med 1 800 medarbetare. Juristavdelningen består för närvarande av tre jurister och två medarbetare inom kvalitet och kundvård.

Vi söker nu två jurister till vår juristavdelning. Är du den vi söker erbjuds du ett roligt och utmanande arbete i en händelserik miljö hos en arbetsgivare med mycket gott renommé och bra förmåner.

Om dig

Den huvudsakliga uppgiften i arbetet består i att underlätta fastighetsmäklarnas vardag genom att vara tillgänglig för kvalificerad rådgivning för mäklare och andra medarbetare.  Arbetet utförs i huvudsak via ett internt internetforum. Du kommer att tillsammans med övriga på avdelningen även arbeta med att proaktivt utbilda och höja mäklarnas kunskapsnivå samt stödja dem vid omvärldsförändringar. Du kommer även få möjlighet att driva olika projekt med juridisk inriktning.

Du ska ha en juristexamen och vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med boenderättsliga frågor. Erfarenhet av såväl fastighets- som familjerättsliga frågeställningar är särskilt meriterande. Har du även erfarenhet av mäklarjuridik är det en stor fördel. Du är ambitiös, har ett genuint intresse för juridik och trivs med ett utåtriktat arbete.

Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av:

Rådgivning till mäklare och andra medarbetare
Framtagning och uppdatering av juridiska dokument
Internutbilda/-fortbilda mäklare
Bidra med din kunskap till utvecklingsprojekt
Det är viktigt att du trivs att arbeta självständigt och har stor fokus på kvalitet i slutresultatet. Att du är driven, prestigelös och målinriktad är en förutsättning för att du ska trivas hos oss och för att vi ska nå våra högt uppsatta mål inom organisationen.

Övrigt

Tjänsterna är på heltid, provtjänstgöring tillämpas. Tillsättning enligt överenskommelse.

Vid eventuella frågor kontakta rekryteringsansvarig Linda Nyström på telefon 08-54 54 55 22

Skicka in din ansökan via vår hemsida, klicka här!

Om Fastighetsbyrån

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 600 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären. Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en femtedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.