Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Drivna mäklare till Gotland

Vill du arbeta som mäklare hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Vill du ha en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult.

Till våra kontor i Gotland söker vi nu skogsekonomer/ mäklare. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.


Arbetsbeskrivning
I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Vem är du?
Vi ser att du är registrerad mäklare och har minst 3 års erfarenhet. Är du dessutom skogligt- eller lantbruksakademiskt utbildad ser vi det som meriterande. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?
För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter -  Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 9 oktober. Vid frågor kring tjänsten kontaktar du Mattias Hederstedt, Kontorsenhetschef på Gotland, tel. +46733902193 alt. mail Mattias.Hederstedt@lrfkonsult.se.

ANSÖK HÄR

Fackliga representanter
Unionen, Ingrid Johansson, tel. 0498-206767
SACO, Simon Axelsson tel. 011-194945                      

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på LRF Konsult? Klicka här!

Vi undanber oss samtal från försäljare och rekryteringsföretag.